1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2023 23:46

Α2 γυναικών: Νέος προπονητής στην Ένωση Ιλίου ο Βασίλης Μανθάτης

Ο Βασίλης Μανθάτης θα είναι ο διάδοχος της Βάσως Νικούλη στη νεοφώτιστη ‘Ενωση Ιλίου, η οποία ανέβηκε αήττητη στην Α2 γυναικών. Για τη συνεργασία με τον Μανθάτη που έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της Θεσσαλονίκης, Ηρακλή Κηφισιάς, Μαρκόπουλο και πέρυσι ήταν στο προπονητικό τιμ της ΑΕΚ και των Ιωνών στην Β εθνική γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, η διοίκηση της ομάδας των Λιοσίων αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Βασίλη Μανθάτη, ο οποίος θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας και θα την καθοδηγήσει στο πρωτάθλημα της Α2 την σεζόν 2023-2024.

Ο Βασίλης Μανθάτης την περσινή αγωνιστική σεζόν βρισκόταν στο τιμ των Γυναικών της Κυπελλούχου ΑΕΚ στην Volleyleague ως στατιστικολόγος και ως Α΄προπονητής στους Ίωνες (Β΄Εθνική Γυναικών).Επίσης έχει διατελέσει ως Α΄προπονητής στο Μαρκόπουλο (Volleyleague) , τον Ηρακλή Κηφισιάς (Preleague), τον Δ.Α.Σ.Ω. (Α2 Γυναικών), τον Ηρακλή Πετοσφαίρισης 2015 (Α2 Γυναικών) το Πειραματικό (Β΄Εθνική Γυναικών Ε.ΠΕ.Σ.Θ.), ενώ έχει συνεργαστεί ως Β΄προπονητής με τις ομάδες Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου (Α1 Ανδρών Volleyleague), Ηρακλή Πετοσφαίρισης 2015 (Α1 Ανδρών Volleyleague), Μ.Ε.Ν.Τ Θεσσαλονίκης ( Α1 Ανδρών Volleyleague).

Τέλος έχει εργαστεί στα αναπτυξιακά τμήματα αγοριών και κοριτσιών σε ομάδες όπως το Μαρκόπουλο, ο Ηρακλής Κηφισιάς, ο Ηρακλής Πετοσφαίρισης 2015, ενώ το 2017 ως βοηθός προπονητής και στατιστικολόγος συμμετείχε στο τιμ της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων όπου συμμετείχε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στο Arnem της Ολλανδίας.

Ευχόμαστε στον Βασίλη Μανθάτη πάνω από όλα υγεία και να πετύχουμε μαζί τους στόχους της ομάδας μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ