1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2023 20:58

Γύρισε σελίδα ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου με προπονήτρια την Δήμητρα Λυκογιάννη

Γύρισε σελίδα ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου ενόψει της νέας περιόδου (2023-24) στην Ά ζώνη της Α2 γυναικών, και ανακοίνωσε την Δήμητρα Λυκογιάννη. Η πολύπειρη κόουτς αναλαμβάνει τον πάγκο της ομάδας του Μπραχαμίου και παράλληλα σε συνεργασία με τη διοίκηση, θα επιδιώξει την ανασυγκρότηση ενός ανταγωνιστικού ρόστερ που θα έχει στόχο μια καλύτερη πορεία από την περυσινή.
Η ανακοίνωση του Αστέρα για την πρόσληψη της Δήμητρας Λυκογιάννη που έχει αφήσει την σφραγίδα της στον ΓΣ Ηλιούπολης ενώ εχει περάσει και από τις ομάδες της Θέτιδα Βούλας, Αργυρούπολης, και πέρυσι του Πανιωνίου στην Πρι Λιγκ γυναικών, αναφέρει:

«Ο Γ.Σ. Αστέρας Αγίου Δημητρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την προπονήτρια Δήμητρα Λυκογιάννη!

Η κυρία Δήμητρα Λυκογιάννη έχει θητεύσει με μεγάλη επιτυχία, μεταξύ άλλων, στον ΓΣ Ηλιούπολης, στην Θέτιδα Βούλας, στον ΑΟΝΑ και στον Πανιώνιο

Καλωσορίζουμε την coach στον Αστέρα και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία, πολλές χαρές και επιτυχίες!» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ