1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2022 19:16

Συγχαρητήρια επιστολή του ΝΟΠΕΡ στον Απολλώνιο

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε η διοίκηση του ΝΟΠΕ Ρεθύμνου στον Απολλώνιο και προσωπικά στον πρόεδρο της ομάδας του Κερατσινίου, Μιχάλη Μαθιουδάκη, για την μαθηματική άνοδο του συλλόγου, από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει

«Με την παρούσα επιστολή , θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απολλώνιου Κερατσινίου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Γυναικών (αήττητη) την αγωνιστική περίοδο 2021- 2022 και για την άνοδο της, στην PRE LEAGUE κατηγορία.

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να συγχαρούμε προσωπικά το φίλο και Πρόεδρο του Απολλώνιου Κο ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ για την προσπάθεια που κατέβαλε τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό, προκειμένου να επιτευχθεί ο εξ αρχής δύσκολος στόχος της ανόδου.

Ως Ν.ΟΠΕΡ, αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε μία ιδιαίτερη μνεία στο πρόσωπο του φίλου Μιχάλη Μαθιουδάκη και να εκφράσουμε την χαρά μας και την ικανοποίηση μας για την εξέλιξη του και για την πρόοδο του στο χώρο του βόλλευ, μιας και η καταγωγή του είναι από το Ρέθυμνο, αλλά και γιατί στο πρόσφατο παρελθόν (από άλλο πόστο) είχε διατελέσει μέλος του τεχνικού team της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας, ως συνεργάτης του προπονητή μας Κου Μενδρινού Γιώργου την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Ευχόμαστε στην γυναικεία ομάδα του Απολλώνιου και στο Δ.Σ. καλή δύναμη για την συνέχεια και η συμμετοχή σας στο πρωτάθλημα της PRE LEAGUE να έχει την ανάλογη επιτυχία με την φετινή σας πορεία.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ