1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2021 21:43

Κις: «Κλειδί η τακτική και η ομαδική προσπάθεια»-Σιδεράτου: «Να κρατήσουμε την κορυφή του ομίλου»

Με "αφήνιασμένο ταύρο" που παρασύρει οτι βρει στο πέρασμα του μοιάζει η φετινή πορεία του Απολλώνιου στον Α ομιλο της Α ζώνης. Η ομάδα του Κερατσινίου στην πρεμιέρα του β γύρου, νίκησε για δεύτερη φορά τον Ηρακλή Κηφισιάς στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 3-1 και με 6/6 και 18 βαθμούς συνέχισε την εκπληκτική του πορεία. Η προπονήτρια του συλλογου Κάταλιν Κις σχολίασε για την επικράτηση της ομάδας της:

« Συγχαρητήρια στα κορίτσια, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο με πολύ καλή τακτική και ομαδική προσπάθεια. Στο τρίτο σετ ίσως χαλαρώσαμε ή κουραστήκαμε λίγο, διορθώσαμε όμως στο τέταρτο σετ με πολύ αποφασιστικό παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο ματς και προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια λάθη.»

Η Χιώτισα διαγώνια της ομάδας, Δέσποινα Σιδεράτου  τόνισε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι για την μέχρι τώρα πορεία μας. Καταφέραμε το απόλυτο στον α' γύρο του πρωταθλήματος, και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Πιστεύω πως ακόμα δεν έχουμε δείξει τον καλύτερο μας εαυτό σαν ομάδα και πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης για τα οποία και δουλεύουμε. Ιδανικό ξεκίνημα στον β' γύρο του πρωταθλήματος με μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, απέναντι σε μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική.

Μια νίκη που χρειαζόμασταν και για ψυχολογικούς λόγους διότι το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουμε διάφορα προβλήματα τραυματισμών, τα οποία μας έχουν επηρεάσει. Ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας. Στόχος μας να κρατήσουμε τη πρώτη θέση στον όμιλο. Συγχαρητήρια στην προπονήτρια μας και σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια ,και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της διοίκησης που είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε.»

Η λίμπερο Ευαγγελία Τουλγαρίδου προσθεσε:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα τόσο για την νίκη μας το Σάββατο όσο και για την μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Στόχος της ομάδας είναι να φτάσει σταδιακά στο 100% της απόδοσης της και προπόνηση με προπόνηση, παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτερες. Γνωρίζουμε πως είναι πολύ νωρίς ακόμα και πως ο στόχος θα κριθεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Για το λόγο αυτό δουλεύουμε καθημερινά ώστε την συγκεκριμένη χρονική περίοδο των αγώνων αυτών να βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Γνωρίζαμε εξαρχής πως το παιχνίδι με τον Ηρακλή θα είναι ενα δύσκολο παιχνίδι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες αλλά μείναμε σοβαρές στο μεγαλύτερο μέρος του, ακολουθήσαμε την τακτική μας και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ