1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2021 14:14

Απολλώνιος: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την αλλαγή ημερομηνίας του ντέρμπι με τον Μίλωνα

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Απολλώνιος για την αποδοχή του αιτήματος του συλλόγου του Κερατσινίου από τον Μίλωνα, για αλλαγή της ημερομηνίας και ώρας του μεγάλου μεταξύ τους ντέρμπι στον Α όμιλο της Α2 γυναικών που είναι προγραμματισμένος για την 3η αγωνιστική. Η σούπερ μονομαχία από Σάββατο 20/11 μεταφέρθηκε Κυριακή 21/11 (20.00) στο κλειστό « Κροίσος Πέρσης» στη Νέα Σμύρνη με γηπεδούχο το Μίλωνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Σύλλογου ΑΟΝΣ "ο Μίλων", για την αποδοχή του αιτήματός μας, να διεξαχθεί ο μεταξύ μας αγώνας για την Α2 Κατηγορία Γυναικών, την Κυριακή 21/11 (αντί στις 20/11,που είχε αρχικά προγραμματιστεί).

Η ώρα έναρξης ορίστηκε στις 20:00! Θεωρούμε πολύ σημαντικό οι αγώνες των πρωταθλημάτων με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, να διεξάγονται σε ημέρες και ώρες, κατά τις οποίες δίνεται η ευκαιρία στο ευρύ κοινό του χώρου μας να μπορεί να παρευρεθεί και να τους παρακολουθήσει από κοντά!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ