1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-08-2021 15:10

Στον Ηρακλή Κηφισιάς και πάλι η Μαργαρίτα Οικονομοπούλου

Επιστροφή στις ρίζες και το.. Ζηρίνειο για τη Μαργαρίτα Οικονομοπούλου. Η 30 χρονη (1μ83) έμπειρη κεντρική, επέστρεψε και πάλι στον Ηρακλή Κηφισιάς, όπου ξεκίνησε το βολεϊ, μετά από 16 χρόνια (2004-05) ώστε να τον ενισχύσει στην προσπάθεια του να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 στην Πρι Λιγκ. Για την Οικονομοπούλου που έχει περάσει επίσης από Πέυκη, δυο φορές Παλλήνη, Πανελλήνιο, Νίκη Αμαρουσίου, Παμβοχαϊκό, και ΖΑΟΝ, η διοίκηση του συλλόγου ανέφερε στην ανακοίνωση της:

 

 

Άλλη μια παίκτρια που επιλέγει να επιστρέψει στον Ηρακλή είναι η Οικονομόπουλου Μαργαρίτα. Η αθλήτρια που ξεκίνησε το βόλεϊ στο σωματείο μας θα ενισχύσει την επόμενη σεζόν την ομάδα μας.Βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ, αναμένοντας την έναρξη της προετοιμασίας

. Στις πρώτες της δηλώσεις η αθλήτρια δήλωσε : "Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που επιστρέφω μετά από πολλά χρόνια στην ομάδα από όπου ξεκίνησα το βολλευ. Εύχομαι Υγεία, Επιτυχίες και εκπλήρωση των στόχων για την ομάδα μου, τον Ηρακλή Κηφισιάς.

"Μαργαρίτα καλώς ήρθες στην ομάδα μας !!» 

Ηρακλής Κηφισιάς ρόστερ 2021-22

Πασαδόροι: Κωνσταντίνα Πατέλη

Ακραίες: Ναντίνα Γρηγοράτου, Ιωάννα Παρισάκη, Ευανθία Μπαλδώκα

Διαγώνιες: Ηλιάνα Τζανάκη, Στεφανία Μαυράκου

Κεντρικές: Ναταλία Κωτσιάκη, Όλγα Μαλουσάρη, Μαργαρίτα Οικονομοπούλου, Ευτέρπη Κουκούτση

Λίμπερο: Τονια Κοκίου

Προπονητής: Κώστας Ταμπουρατζής

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ