1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-08-2021 00:30

«Τείχος» Δορμπαράκη στο κέντρο του Μίλωνα

Δυνάμωσε στο κέντρο η γυναικεία ομάδα του Μίλωνα με την Αγγελίνα Δορμπαράκη. Η 22 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ85) που προέρχεται απο βολεϊκή οικογένεια, αναμένεται να ενισχύσει καθοριστικά το μπλοκ της ομάδας της Ν. Σμύρνης αφου είναι μια αθλήτρια με μεγάλη ικανότητα να μπλοκάρει ψηλά, αγωνίζεται με μεγάλο πάθος και πιέζει την υποδοχή του αντιπάλου με το σερβίς της. Η παρουσία της στο ρόστερ της ομάδας της Ν. Σμύρνης θα βοηθήσει ουσιαστικά τις «πράσινες» τυ Γιωργου Δεναξά,  να κυνηγήσουν το όνειρο της ανόδου από την Α2 στην Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Δορμπαράκη που ξεκίνησε από την Κόρινθο και στη συνέχεια κέρδισε ντάμπλ με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, Νίκη Αμαρουσίου, ΠΑΚ Χαλανδρίου, αναφέρει για την πορεία της καριέρας της:

«Ένα ακόμη νέο πρόσωπο καλωσορίζει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας, καθώς η Αγγελίνα Δορμπαράκη είναι και επίσημα πλέον παίκτρια του Μίλωνα.Με καταγωγή από το Δερβένι Κορινθίας, η νεαρή κεντρική έκανε το πρώτο μεγάλο άλμα στην καριέρα της το 2015, όταν έγινε μέλος του ΑΣΠ Κορίνθου, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας της, με την οποία τα πήγε εξαιρετικά στο πρωτάθλημα της Α2 και κέρδισε επίσης το βραβείο της πολυτιμότερης κεντρικής στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΣΠΕΠ.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ποσειδώνα Λουτρακίου, τον οποίο βοήθησε να κερδίσει την άνοδο στην Α2 και πήρε χάλκινο μετάλλιο με τις Νεάνιδες στο F4 της ΕΣΠΕΠ, για να έρθει αργότερα στην Αθήνα όπου αγωνιζόμενη στον ΠΑΚ Χαλανδρίου επίσης κέρδισε εισιτήριο για την Α2

.Η διακοπή της περσινής σεζόν δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί στην κατηγορία με το Χαλάνδρι, θα το κάνει όμως φέτος με τη φανέλα του Μίλωνα μιας και πλέον είναι μέλος της οικογένειας του συλλόγου μας και με τα πλούσια αθλητικά προσόντα και τη δυναμική της θα βοηθήσει πολύ το συγκρότημα του Γιώργου Δεναξά να πραγματοποιήσει μια επιτυχημένη πορεία.Αγγελίνα καλώς ήρθες στην ομάδα μας!»

Μίλωνας (ροστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Εβελίνα Αποστόλου, Ηλιάνα Αρβανίτη

Ακραίες: Τόνια Κοντούδη, Μαρία Θώδη, Σοφία Λακασά

Διαγώνιες Σπύρη Αλεξάνδρα, Δήμητρα Γεωργακοπούλου, Ειρήνη Κακλαμάνου

Κεντρικές: Έλενα Μαριάτου,Στεφανία Παπαχατζή, Αγγελίνα Δορμπαράκη

Λίμπερο Φωτεινή Βουλγαράκη, Μαργαρίτα Χάνα

Προπονητής: Γιώργος Δεναξάς 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ