1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2020 15:08

Δυνάμωσε στην επίθεση με Κατερίνα Ποδαρά ο ΓΣ Πετρούπολης

Μετά τη Μαρία Σωτηρίου, η Κατερίνα Ποδαρά είναι η δεύτερη παίκτρια που από το ΖΑΟΝ και τα βόρεια προάστια, μετακομίζει στα δυτικά και στον ΓΣ Πετρούπολης.

Η 25 χρονη (1μ82) αθλήτρια που προέρχεται από μια καλή σεζόν στην Πρι Λιγκ με το σύλλογο της Κηφισιάς, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Μανώλη Αποστολογιωργάκη στο επιθετικό κομμάτι. Παράλληλα με την έλευση και της Ποδαρά, ο ΓΣ δικαιώνει το ρόλο ενός από τους σοβαρότερους διεκδικητές ανόδου στην Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση για την Ποδαρά αναφέρει

«Η Διοίκηση του τμήματος volley του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Κατερίνα Ποδαρά.Η Κατερίνα είναι γεννημένη στις 07/09/1995, έχει ύψος 182cm και αγωνίζεται από τη θέση της διαγώνιας.

Ξεκίνησε από τις υποδομές της Ένωσης Βύρωνα όπου έμεινε μέχρι το 2014 και μετά από μία σεζόν στον ΑΣΠ Θέτις Βούλας (στην Α2 κατηγορία), τρεις σεζόν στον Γ.Α.Σ. Μεσσαρά στη Κρήτη (A2 κατηγορία και Preleague) και τέλος δύο σεζόν στον ΖΑΟΝ Κηφισιάς (κατηγορία Preleague), θα αγωνιστεί για λογαριασμό του Συλλόγου μας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Καλωσορίζουμε την Κατερίνα στην οικογένεια του Γ.Σ. Πετρούπολης και της ευχόμαστε ολόψυχα, υγεία και πολλές επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο !2018-2020 : ΖΑΟΝ Κηφισιάς2015-2018 : ΓΑΣ Μεσσαράς2014-2015 : ΑΣΠ Θέτις2007-2014 : Ένωση Βύρωνα

Η διοίκηση τουΓ.Σ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ