1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2020 15:43

Γιόρτασε την άνοδο στην Α2 γυναικών η Αργώ Βόλου

Πανηγυρική εκδήλωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας ΕΣΠΕΚΕΛ και την άνοδο στην Α2 γυναικών, πραγματοποίησε σύσσωμη η οικογένεια της Αργούς Βόλου.

Ήταν σημαντικό να τιμηθεί αυτή η προσπάθεια σε έναν ωραίο εξωτερικό χώρο εξαιτίας και της πανδημίας. Η διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν προσφορά της διοίκησης με άφθονο φαγητό, αφού οι ψησταριές είχαν στηθεί από νωρίς. Στο πλαίσιο της γιορτής, η διοίκηση απένειμε αναμνηστικά μετάλλια στο σύνολο των παικτριών, στο προπονητικό team και σε όσους συνεργάτες, βοήθησαν με την υποστήριξη τους στην ανοδική πορεία της ομάδας μας. 

Η απονομή των χρυσών μεταλλίων, έγινε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας: Τάσσου Αθηνά, Γιανετάκη Ηλιάνα, Νικολάου Ειρήνη, Χαρχαρή Νάνσυ, Παπούλια Μαρία, Γιαλόγλου Νικολέτα, Ράντζου Έρρικα, Μερκονιάν Ελένη, Γκορίλα Μάρθα, Χειμάρα Τζωρτζίνα, Αμυγδαλοπούλου Κατερίνα, Κασιούρα Βασιλική, Πώπου Ελευθερία, Κάστανου Δανάη, Πασχαλίδου Άρτεμις, Παϊλα Χρύσα, Αποστολοπούλου Ελένη και Ανατολή Αναστασία. Καθώς και στο προπονητικό team :Βαγγέλη Σταθόπουλο, Λευτέρη Τιρτιράκη, Κων/νο Φουρκιώτη και από την πλευρά της Διοίκησης στον κ. Κάστανο Δημήτριο. 

Συγκινητική η στιγμή του κυπέλλου, με την αρχηγό Αθηνά Τάσσου να σηκώνει στον αέρα την κούπα του πρωταθλήτη από τα χέρια του προέδρου Ματζαφλέρη Απόστολου.

Οι αθλήτριες δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά και τον ενθουσιασμό τους για την όμορφη εκδήλωση του συλλόγου ενώ τα βίντεο γουολ έπαιζαν συνεχώς στιγμιότυπα και ανέβαζαν φωτογραφίες και βίντεο από τα παιχνίδια της ομάδας και τις κορυφαίες στιγμές κάθε αθλήτριας αλλά και τα funny moments της χρονιάς μια έμπνευση της δημιουργικής πασσαδόρου της ομάδας, Κατερίνας Αμυγδαλοπούλου. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ