1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2013 22:01

Μια ...στροφή και ετοιμάζεται για Α1 η Σταυρούπολη

Θεσσαλονίκη Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΕΟΣ στη Σταυρούπολη, όπου αντιμετώπισε στο τοπικό ντέρμπι τον Αίαντα. Το τελικό 3-1 (25-20, 23-25, 25-18, 25-21) κρίνεται δίκαιο με την ομάδα του Σολκίδη να καταφέρνει να κερδίσει δύσκολα, μη έχοντας καλή απόδοση και με τη σημαντική απουσία της Ιωαννίδου.


Η ομάδα του Ευόσμου, από την άλλη πλευρά, παρατάχθηκε με πολλές απουσίες λόγω σχολικών υποχρεώσεων των βασικών παικτριών. Έτσι, η Μαρία Γαβαλά έδωσε χρόνο συμμετοχής για άλλο ένα παιχνίδι, σε κορασίδες οι οποίες έδειξαν πως το μέλλον διαγράφετε ευοίωνο.

Στο πρώτο σετ, είδαμε τη γηπεδούχο ομάδα να έχει ένα προβάδισμα που διατήρησε μέχρι το τέλος. Ανορθόδοξες επιθέσεις από τον ΕΟΣ, λόγω της αδύναμης υποδοχής, αδύναμο όμως και το μπλοκ του Αία που δε μπόρεσε να λειτουργήσει σωστά και έτσι είχαμε το 1-0. Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενες μπήκαν δυνατά, ανεβάζοντας την υποδοχή τους και με το μπλοκ να προσαρμόζετε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Το σετ πήγε πόντο- πόντο με τον Αία να χαμογελά, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στα επόμενα δύο σετ ο ΕΟΣ, χωρίς να βρει ρυθμό ήταν μια ταχύτητα πάνω από τον αντίπαλο του, σε όλη τη διάρκεια. Οι πράσινες είχαν τους εύκολους πόντους στην επίθεση, προηγήθηκαν, κράτησαν το σκορ υπέρ τους και κατάφεραν να τελειώσουν το παιχνίδι με 3-1, παρά μια μικρή αντεπίθεση του Αίαντα προς το τέλος του παιχνίδιου.

Πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος από την αρχή ως το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα της Σταυρούπολης, κατάφερε να πάρει άλλη μια νίκη και πλέον απομένει ένα παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη για να ολοκληρώσει μια εξαιρετική χρονιά. Πολύ καλή χρονιά και για τον Αία που κατάφερε να είναι στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος, στην επάνοδό του στην Α2. Το τελευταίο παιχνίδι με τον Αρίωνα στον Εύοσμο προσφέρεται ως η καλύτερη στιγμή για ένα ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο του Ευόσμου στα κορίτσια της Γαβαλά που έδειξαν και φέτος, ότι το μέλλον είναι μπροστά τους.

Τα σετ: 3-1 (25-20, 23-25, 25-18, 25-21)

ΕΟ Σταυρούπολης (Σολκίδης): Άγγου, Δημητριάδου, Κοκκινίδου, Καλούδη, Ελευθεριάδου, Αργυροπούλου, Σταυρίδου (λ), Παππά, Μητσάνη, Καλτουρμίδου, Παπαβασιλείου

Αίας Ευόσμου (Γαβαλά): Ζλατίντση, Τορλαχίδου, Γλυκίδου, Καλανταρίδου Μ., Χριστοφορίδου, Ακριτίδου, Σαχανίδου (λ), Κανταρτζή, Ανεσιάδου, Καλαϊτζίδου, Ορφανίδου (λ)



Δημήτρης Σολκίδης (προπονητής ΕΟΣ):
«Ήταν ένα κακό ματς αλλά με πολλά ελαφρυντικά για τις δύο ομάδες. Μας αποσυντόνισε η διακοπή και κάποιοι τραυματισμοί. Ο Αίας από την άλλη έπαιξε ουσιαστικά με την ομάδα των κορασίδων του. Δε χωράει κριτική για το παιχνίδι, ήταν ένα ντέρμπι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Εμείς θέλαμε τη νίκη και να τελειώσουμε τη χρονιά μας χωρίς να χάσουμε βαθμό εντός έδρας»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ