1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2013 20:01

Της έβαλε ..θηλιά στο λαιμό

Θεσσαλονίκη του Κωνσταντίνου Χρυσίδη
Με θετικές εντυπώσεις έκλεισε ο Επίκουρος, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του, απέναντι στην Ένωση Ελασσόνας. Το τελικό 3-0 (25-21, 25-17, 25-16) ήρθε εύκολα και δίκαια.


Μια καλή εμφάνιση για τα κορίτσια της Τρύψια που ήταν καλύτερες των αντιπάλων τους για όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα. Η μόνη περίοδος στην οποία οι φιλοξενούμενες ήταν ανώτερες ήταν στην αρχή του παιχνιδιού, όταν και μπήκαν δυνατά και έτοιμες για να διεκδικήσουν τους πολύτιμους βαθμούς.

Η Ελασσόνα ξεκίνησε αποφασισμένη για τη νίκη και κατάφερε να προηγηθεί και να παραμείνει μπροστά στο σκορ μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Κάπου εκεί όμως, η κατάσταση άλλαξε, με τον Επίκουρο να ανεβάζει την απόδοση του και την Ένωση να υποπίπτει σε αδικαιολόγητα λάθη, χάνοντας τελικά το 1ο σετ με 25-21. Στη συνέχεια τα πράγματα ήταν απλά για τη γηπεδούχο ομάδα που έχοντας καλό ρυθμό στο παιχνίδι κατάφερε να έχει το προβάδισμα και να τελειώσει προηγούμενη τα δύο επόμενα σετ. Με καλή υποδοχή, σωστές επιθετικές επιλογές και δυνατό μπλοκ, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια, τα λάθη και γενικότερα την κακή ψυχολογία της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μια νίκη χωρίς βαθμολογικό αντίκρισμα για τον Επίκουρο, που ολοκληρώνει μια δύσκολη χρονιά μέσα στη Λάρισα ενάντια στον Φιλαθλητικό. Από την άλλη πλευρά, άλλος ένας τελικός είναι το εντός έδρας παιχνίδι της Ελασσόνας με την ΕΑΛ, με τους Θεσσαλούς να καίγονται για τη νίκη για να σωθούν. Δεν κρατάνε όμως πλέον την τύχη στα χέρια τους, η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στην Πολίχνη.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-17, 25-16)

Επίκουρος (Τρύψια): Πασσιά, Βουγιουκλίδου, Καντούρη, Πλουμή, Ηλιοπούλου, Μποσταντζόγλου, Κανταρτζή (λ), Πολυχρονίδου, Εππα, Μπλέτα, Παπαδοπούλου, Παγκαλίδου (λ)

Ελασσόνα (Παναγιώτου): Κασελούρη, Χ. Μπούσια, Λίτσιου, Πλιάκα, Σ. Μπούσια, Δίρβα, Ζιάκου (λ), Παπαϊωάννου, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου, Γκαραβέλη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ