1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-04-2013 10:29

Με... κεκτημένη ταχύτητα ο Επίκουρος εξασφαλίζει την παραμονή

Μόνο στο πρώτο σετ συνάντησε δυσκολίες ο Επίκουρος, στο εντός έδρας παιχνίδι με τα Γιαννιτσά. Η ομάδα της Πολίχνης τέθηκε αντιμέτωπη με τον αδιάφορο βαθμολογικά Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος φάνηκε δυνατός μόνο για ένα σετ και στη συνέχεια κατέρρευσε.

Τα κορίτσια της φιλοξενούμενης ομάδας μπήκαν στο παιχνίδι χωρίς άγχος και με όπλο το μπλοκ, κατάφεραν να κρατήσουν ένα μικρό προβάδισμα. Αυτό συνέβη μέχρι να βρει τα πατήματά του ο Επίκουρος, που βρίσκοντας ρυθμό με βελτίωση της υποδοχής και επιτυχημένες επιθέσεις, κατάφερε να κάνει δύσκολα το 1-0. Τα πράγματα στη συνέχεια απλουστεύτηκαν καθώς η γηπεδούχος ομάδα μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ, πήρε από την αρχή τη διαφορά και την «άνοιξε» όσο περνούσαν οι πόντοι με αποτέλεσμα να καθαρίσει με 2-0. Το τρίτο σετ ήταν τυπική διαδικασία καθώς η ομάδα των Γιαννιτσών ήταν σα να μη μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και το τελικό 25-08, τα λέει όλα. Με κεκτημένη ταχύτητα από τα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα και ιδιαίτερα το διπλό, μεσοβδόμαδα, στη Δράμα, η ομάδα της Τρύψια φαίνεται πως καθαρίζει την υπόθεση παραμονή και θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μια δύσκολη χρονιά.

Διαιτητές: Γεωργιάδου-Τσιούλα

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-13, 25-08)

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (Τρύψια): Καντούρη, Πασσιά, Πλουμή, Βουγιουκλίδου, Ηλιοπούλου, Έππα/ Κανταρτζή (λ), Μποσταντζόγλου, Μπλέτα
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Τζούρος): Κωφίδου, Χατζηβασιλείου, Μιχαηλίδου, Μηνασίδου, Βούτου, Τόζογλου/ Καβάλη (λ), Τσαβδάρη, Καραφωτάκη

Σχετικά άρθρα

  • Θετικό δείγμα στο «Γιώργος Κατσαμούρης» (photos)
    Δείτε φωτογραφικό υλικό από την πρώτη μέρα του τουρνουά «Γιώργος Κατσαμούρης» και τις νίκες των ΠΑΟΚ και ΧΑΝΘ κόντρα σε ΜΕΝΤ και Μέγα Αλέξανδρο. 
  • Στον τελικό του «Γ.Κατσαμούρης» ΠΑΟΚ και ΧΑΝΘ
    Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ΜΕΝΤ διοργάνωσε το τουρνουά «Γιώργος Κατσαμούρης» στην μνήμη του αθλητή και αρχηγού της. Οι τέσσερις ομάδες γυναικών αγωνίσθηκαν στο καθιερωμένο τουρνουά, τιμώντας την μνήμη του Γιώργου Κατσαμούρη που διετέλεσε αθλητής της ΜΕΝΤ και η αγάπη του για την ομάδα συνεχίστηκε και μετά την «αποχώρηση» του.
  • Έκανε την έκπληξη ο Μέγας Αλέξανδρος
    Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας.

    Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (18/09) στο Γυμναστήριο του Μέγα Αλέξανδρου, οι γυναίκες της οικοδέσποινας ομάδας έκαναν την έκπληξη και νίκησαν με 2-1 το Πειραματικό.
  • O Επίκουρος Πολίχνης για δεύτερη σερί χρονιά στο Final 4
    Ο Επίκουρος Πολίχνης, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα μόνο στο τρίτο σετ, νίκησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-0 στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων εξασφαλίζοντας την πρόκριση του στο Final 4 της διοργάνωσης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ