1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-09-2015 15:32

Στον τελικό του «Γ.Κατσαμούρης» ΠΑΟΚ και ΧΑΝΘ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ΜΕΝΤ διοργάνωσε το τουρνουά «Γιώργος Κατσαμούρης» στην μνήμη του αθλητή και αρχηγού της. Οι τέσσερις ομάδες γυναικών αγωνίσθηκαν στο καθιερωμένο τουρνουά, τιμώντας την μνήμη του Γιώργου Κατσαμούρη που διετέλεσε αθλητής της ΜΕΝΤ και η αγάπη του για την ομάδα συνεχίστηκε και μετά την «αποχώρηση» του.
Στον πρώτο αγώνα η ΧΑΝΘ νίκησε δύσκολα με ανατροπή την μαχητική ομάδα του Μέγα Αλέξανδρο με σκορ 3 – 1 (19-25, 25-21, 25-17 και 25-21) έχοντας σε πολύ καλή μέρα την Σουζάνα Γκολέμα σε ένα αγώνα ο οποίος διήρκησε μία ώρα και 41΄ λεπτά. Από την ομάδα του Μέγα δεν αγωνίσθηκαν η Ελένη Τζουβίλη και η Κατερίνα Ναλμπάντογλου.

Στον δεύτερο αγώνα η νεανική και ανανεωμένη ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε την έκπληξη και επιβλήθηκε στο τάι μπρέικ της γηπεδούχου ΜΕΝΤ με σκορ 3 – 2 (19-25, 25-17, 25-21, 22-25 και 17-19) με πολύ καλή απόδοση από την Νικόλ Στρατιλάτη, σε ένα συναρπαστικό αγώνα που διήρκησε περίπου δύο ώρες. Από τις ηττημένες δεν αγωνίσθηκαν η Ειρήνη Κολέτσα και η Παντελάκου.

Τους αγώνες μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ Βαγγέλης Ντινόπουλος και ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάκης Φλώρος. Οι αγώνες καθυστέρησαν λίγο να αρχίσουν λόγω παρατεταμένης διάρκειας του προηγούμενου αγώνα μπάσκετ. Οι ομάδες προετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της ΕΠΕΣΘ που θα αρχίσει στις 4 Οκτωβρίου. Τα παιχνίδια ικανοποίησαν τους αρκετούς φίλους του αθλήματος που παρευρέθησαν στο γήπεδο.

Το τουρνουά ολοκληρώνεται με το σημερινό πρόγραμμα (27/9), στο μικρό τελικό η ΜΕΝΤ θα αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο στις 17.30 και στο τελικό η ΧΑΝΘ τον ΠΑΟΚ ώρα 19.30.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ