1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-12-2017 04:25

Σαραντέας: «Με συγκέντρωση και εγρήγορση μπορούμε τη νίκη»

Στις μεγάλες δυσκολίες που έχει το σημερινό ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Μεσσηνιακό, αναφέρθηκε ο Γιώργος Σαραντέας. Ο προπονητής της Άρτεμις κορυδαλλού που μετράει επτά σερί νίκες υποστήριξε για τη μονομαχία της Καλαμάτας (18.00):

«Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος με έναν ιδιαίτερα δύσκολο αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν εντελώς πλασματικό και αυτό φαίνεται από την πορεία του Μεσσηνιακού που τον έχει βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από εμάς.

Ομάδα με έμπειρες αθλήτριες που θα απαιτήσουν να πάρουν ότι πιο πολύ μπορούν μέσα στην Καλαμάτα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, γνωρίζουμε την αντίπαλη ομάδα και αν διατηρήσουμε τη συγκέντρωση και την εγρήγορση μας θα φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν κατεβαίνουμε για «περίπατο» στην Καλαμάτα.»

Σχετικά άρθρα

  • Σαραντέας: «Να διατηρήσουμε την πρωτιά»
    Με στόχο να φτάσει στην 11η σερί νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του Α’ ομίλου της Α2 Γυναικών, και θα συντηρήσει την διαφορά ασφαλείας από την δεύτερη ομάδα των Αμαζόνων, η Άρτεμις υποδέχεται το Σάββατο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στις 19.00, τον ΑΣ Ηλιούπολης που παλεύει για την σωτηρία του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ