1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-12-2017 01:29

Α2 Γυναικών: Σούπερ κόντρα Μεσσηνιακού-Άρτεμις, σημαντικά ματς για ΕΟΣ και Ελπίδα

Η μονομαχία κορυφής ανάμεσα στην δεύτερη Άρτεμις και τον τρίτο Μεσσηνιακό συγκλονίζει στην 10η αγωνιστική και πρεμιέρα του β΄ γύρου στον Α΄ ομιλο της Α2 Γυναικών.

Η ομάδα του Κορυδαλλού που είναι από τα μεγάλα φαβορί ανόδου και έχει 21 πόντους θα παλέψει για τη νίκη ώστε με άλλο αέρα και ψυχολογία να υποδεχτεί στην «τιτανομαχία» κορυφής την επόμενη αγωνιστική (23/12), τις πρωτοπόρες Αμαζόνες που έχουν ρεπό.

   Από την άλλη οι «πράσινες» της Σουρή , που έχουν 18 πόντους, με την βοήθεια των φιλάθλων τους, διψούν για μια μεγάλη νίκη σε ντέρμπι μέσα στην Καλαμάτα, ώστε να πιάσουν στην Άρτεμις στη δεύτερη θέση και να μπουν για τα καλά στην διεκδίκηση της ανόδου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει το δεύτερο Κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΟΠΕΡ-Κύδωνα Χανίων με το νικητή να αποκτάει προβάδισμα παραμονής ενώ η έκπληξη του Ά ομίλου, η Ένωση Βύρωνα στοχεύει σε νίκη με τον προτελευταίο ΑΣ Ηλιούπολης με στόχο την διατήρηση της στην τετράδα.

Κρίσιμο ματς για την είσοδο στην τετράδα είναι και αυτό της Κυριακής όπου ο απρόβλεπτος Ποσειδώνας Λουτρακίου υποδέχεται την Αγ. Παρασκευή που στον πρώτο γύρο την είχε κερδίσει στην Αθήνα με μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές της φετινής σεζόν.

Στον Β1 υποόμιλο, και στην 9η αγωνιστική (2η του Β΄Γύρου), η πρωτοπόρος Νέα Γενιά θα κερδίσει με 3-0 στα χαρτιά τον αγώνα με τον ουραγό Αρχέλαο Κατερίνης που αποχώρησε με επίσημη δήλωση του στην ΕΟΠΕ από το πρωτάθλημα και το πιθανότερο είναι να δώσει κάποιο.. φιλικό.

Αντίθετα σπουδαίο παιχνίδι την Κυριακή στους Αμπελόκηπους ,όπου η δεύτερη Ελπίδα με 17 βαθμούς υποδέχεται την πέμπτη Βύσσα με 15, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν δύο πόντοι.

Εύκολη αποστολή για την τρίτη Νίκη Αλεξ/πολης που αντιμετωπίζει στα Γιαννιτσά τον αδύναμο Μέγα Αλέξανδρο ενώ άνετο απόγευμα αναμένεται και για τον Βότση στην Καβάλα με την τοπική ομάδα που είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τέλος στον Β2 πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει το ντέρμπι της τρίτης Σταυρούπολης με τα δεύτερα Γιάννενα σε ένα όμιλο με μεγάλες ανισότητες, Οσον αφορά τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ έχει ένα ακόμη...περίπατο στα Τρίκαλα με τον προτελυταίο και αγνώριστο Ασκληπιό που έχει σημαντική πτώση σε σχέση με την παρουσία του τα τελευταία δύο χρόνια.


Το πρόγραμμα των ομίλων

 
Α2 Γυναικών
Α’ Όμιλος
10η αγωνιστική

Σάββατο 16/12/2017

Α΄ Ηλιούπολης, 17.30 ΑΣ Ηλιούπολης - Ένωση Βύρωνα, Μόσχος-Μόσιαλος
Ρεθύμνου, 18.00 ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΟ Κύδων Χανίων, Κανακάκης-Πετακάκη
Παραλίας, 18.00 ΓΣ Μεσσηνιακός - ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού , Χανδρινός-Καραγιαννόπουλος

Κυριακή 17/12/2017
Γ. Γαλανόπουλος, 17.00 ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου - ΑΕ Αγ. Παρασκευής, Κτενάς-Κουγιάς
Ρεπό: ΑΟΝ Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας


Α2 γυναικών
Β όμιλος
1ος υποόμιλος
9η αγωνιστική

Σάββατο 16/12/2017

ΔΑΚ Γιαννιτσών, 16.00 ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών - ΓΣΓ Νίκη Αλεξανδρούπολης, Σαρακινίδης-Καρακελίδης
ΔΑΚ Καλαμίτσας, 19.00 ΑΟ Καβάλας - ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση, Παπαβασιλείου-Δήμου
ΔΑΚ Ασβεστοχωρίου, 19.00 ΜΑΣ Νέα Γενιά Ασβεστοχωρίου - ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης , Λιοτόπουλος-Κεχαγιά
Κυριακή 17/12/2017
Ι. Λεμονίδης, 18.00 ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων - ΑΟ Ν. Βύσσας, Κουκουμάκας-Μπέλλος Εμμ.

Α2 γυναικών
Β όμιλος - 2ος υποόμιλος
9η αγωνιστική

Σάββατο 16/12/2017

ΔΑΚ Κατσιμίδου, 18.00 ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων - ΠΑΟΚ, Χλωρός-Χουλιαρόπουλος
Νεάπολης, 20.00 ΕΑ Λαρίσης - ΑΣΚ Λαγκαδά, Κατσιούλης-Παπαγεωργίου Αχ.
Κυριακή 17/12/2017
ΕΑΚ Θεσ/νίκης, 18.00 ΕΟ Σταυρούπολης - ΑΣ Γιάννενα, Μπουγιούκας Γ.-Βασιλειάδης
Ρεπό: ΓΣ Νίκαιας





Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ