1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-09-2017 14:15

Δύο δυνατά τεστ για τον ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ θα λάβει μέρος στο τουρνουά Ελπίδας που διοργανώνει η Ελπίδα Αμπελοκήπων το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου, 1 Οκτωβρίου.
Μετά τη θετική παρουσία του Δικεφάλου στο τουρνουά του Καμπανιακού με τις δύο νίκες που πέτυχε, η ομάδα του Τάκη Φλώρου συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με δύο νέα δυνατά φιλικά.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει για μια ακόμα φορά την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στα μέσα Οκτωβρίου.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:30 τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων σε ένα φιλικό παιχνίδι με ιδιαιτερότητες αφού στο ρόστερ της αντίπαλης ομάδας βρίσκεται ο περσινός προπονητής του ΠΑΟΚ, Κ. Ιωαννίδης, αλλά και αρκετές παίκτριες που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ τη σεζόν 2016-2017.

Στο άλλο ζευγάρι του τουρνουά η διοργανώτρια Ελπίδα Αμπελοκήπων θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα Ευόσμου. Την Κυριακή 1/10 θα πραγματοποιηθεί ο μικρός και μεγάλος τελικός στις 17:00 και στις 19:00 το απόγευμα.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Ι. Λεμονίδης στους Αμπελόκηπους.

Πηγή:paok24.com


Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ