1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2017 21:08

11 για Pre League, ρυθμιστής το Αιγάλεω

Παρά την αντίρρηση των έξι ομάδων να πάρουν μέρος στην Pre League, όλα δείχνουν ότι θα γίνει κανονικά καθώς 11 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή και σε περίπτωση που το Αιγάλεω δηλώσει και αυτό, η διοργάνωση θα γίνει κανονικά χωρίς τις ομάδες του Βορρά, πλην της ΧΑΝΘ.

Ρόλο ρυθμιστή έχει το Αιγάλεω, αλλά όλα δείχνουν ότι θα πάρει μέρος και έτσι η Pre League θα γίνει κανονικά τη νέα σεζόν με 12 ομάδες (ΓΣ Πανιώνιος, Θέτιδα Βούλας, ΓΣ Πετρούπολης, ΦΟ Βριλησσίων, ΑΕΚ, ΓΑΣ Μεσσαράς, ΧΑΝΘ, ΑΟ Ηλυσιακός, ΑΟ Λαμίας, Απόλλων Πατρών και ΖΑΟΝ οι 11 ομάδες).

Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση του προέδρου της ΧΑΝΘ κ. Βαγγέλη Ντινόπουλου.

«Η ΧΑΝΘ δήλωσε συμμετοχή στην pre-league γιατί εγώ δεν ειμαι ανακόλουθος στην προσπάθεια και στον ιδρώτα των αθλητριών μου. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια παίζοντας μπαράζ ανόδου στην Α1, τα κορίτσια μόχθησαν.

Θα κάνω προσπάθεια για να καλύψω τα έξοδα με οποιοδήποτε τρόπο γιατί πρέπει να είμαστε δίπλα στις αθλήτριες, στην προσπάθεια και στον ιδρώτα τους. Δε γίνεται μέσα στη χρονιά να κάνουμε προσπάθεια να κερδίσουμε τους αντιπάλους και τώρα που έρχεται η στιγμή να κάνουμε πίσω».

Σχετικά άρθρα

9 σχόλια

  • Comment Link Κουλόπουλος Γιάννης Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 17:46 posted by Κουλόπουλος Γιάννης

    Αγαπητέ φίλε με το ψευδώνυμο Βέλος σε πληροφορώ μετά γνώσεως λόγου ότι από την Δευτέρα το Αιγάλεω είχε διαμηνύσει τον σκεπτικισμό του στην κίνηση των ομάδων της Θεσ/κης (άλλο να μην δηλώσουν μία-μία, άλλο να δημιουργούν κίνηση, κίνημα ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) και είχε ζητήσει να το αφήσουν έξω από όλο αυτό. Όπως και ο Ασκληπιός άλλωστε, ο οποίος δήλωσε ότι δεν κατεβαίνει αλλά δεν συμπλέει και με την κίνηση της Θεσ/κης. Έτσι όλοι τους είχαν όλη την ευχέρεια και την άνεση χρόνου μέχρι την Τετάρτη να πράξουν όπως νομίζουν. Επέλεξαν να μην κατέβουν. Τώρα επειδή θέτεις και σωστά κάνεις κάποια ζητήματα, να τα ξεκαθαρίσω αν μπορώ.
    Για τα Μπαράζ - Δεν νομίζω ότι πέρασε ποτέ από το μυαλό της Διοίκησης να μην κατέβουμε σε αγώνα. Βάλαμε όλοι από λίγα, έβαλε και η Διοίκηση τα της ομάδας και πήγαμε μια ωραία εκδρομή στο Βόλο, περάσαμε καταπληκτικά, είδαμε βόλευ, τσιμπήσαμε όλοι μαζί, γυρίσαμε σπίτια μας με όμορφες εικόνες. Είμαστε όμορφη παρέα.
    Για τα έξοδα - Η διαφορά μεταξύ των 4 ταξιδιών στην preleague σε Λαμία, Πάτρα, Κρήτη και Θεσ/κη και των ταξιδιών στην Α2 (που δεν θα είναι όσα λες) ακόμη και με 2 Κρήτες μέσα είναι αστεία για να αποτελέσει κριτήριο επιλογής θέσεως και φυσικά δεν φτάνει ούτε για μισή μεταγραφή.
    Για την Ομοσπονδία και τις υπόλοιπες ομάδες - Θεσμικά σκεπτόμενο νομίζω ότι ενήργησε σωστά. Αναλογιστείτε τι θα τράβαγε αν με υπαιτιότητά του δεν γινότανε η preleague.
    Για το πονηρά - Έπραξε θεσμικά σκεπτόμενο. Είχε ειδοποιήσει εγκαίρως. Ας κατέβαιναν οι άλλες ομάδες.
    Για την άνοδο - Όταν ο βασικός κορμός είναι 17-18-19 χρονών δεν έχεις καμία βιασύνη. Τι φέτος, τι του χρόνου. Ο προγραμματισμός δεν ήταν για φέτος αν αυτό σου λέει κάτι.
    Κοντόφθαλμα - Αν εννοείς ότι η ομάδα δεν θα τα καταφέρει στην δύσκολη κατηγορία σε πληροφορώ ότι: α) οι πιτσιρίκες δεν είναι εύκολη ομάδα για να τις κερδίσεις. Ρωτήστε την Κόρινθο (Α1), τον Πανιώνιο, τον ΖΑΟΝ, τον Ηρακλή, την Θέτιδα... β) είναι πιτσιρίκες, άρα χρόνο έχουν. Ο προγραμματισμός έχει εξετάσει και σενάριο Α1 αλλά σε 3-4 χρόνια και υπό προϋποθέσεις. Άρα δεν έχουν πίεση.
    Αν εννοείτε κάτι άλλο με το κοντόφθαλμα προς χάριν της συζήτησης πείτε το γιατί εγώ δεν το καταλαβαίνω. Πείτε το. Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτε πιο υγιές από την κριτική και την συζήτηση.
    Και για να μην με παρεξηγήσει κανείς φίλος που δεν με ξέρει να σημειώσω ότι δεν μιλάω εκ μέρους της Διοίκησης. Απλά παίζουν οι πιτσιρίκες μου στο City.

  • Comment Link Βελος Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 07:01 posted by Βελος

    Επειδη οπως λετε "δεν ειχε" πρεμουρα,επαιξε στα μπαραζ ανοδου.Εγω λοιπον,λεω,πονηρα σκεπτομενος
    τα εξης.
    Το Αιγαλεω μαλλον γνωριζε(λογω ομοσπονδιας)οτι απο Θεσαλλονικη μερια δεν θελουν την preleague.Αφησε να εννοηθει λοιπον πως δεν θελει κι αυτο να συμμετασχει,εως οτου ξεκαθαρισει το τοπιο και ποιες ομαδες θα αρνηθουν.Μολις ανακοινωθηκαν οι αποχωρησεις ειδε οτι στην Α2 θα εχει πολυ μεγαλυτερο κοστος για μετακινησεις(2 φορες Κρητη,Καλαματα και τις 3 ομαδες που θα κατεβουν απο Τρικαλα,Λαρισσα και Βολο)οποτε κοιταξε τι συμφερει την ομαδα του και ειπε οκ.Με αυτο τον τροπο τωρα 1)Καλυψε την Ομοσπονδια ωστε να γινει η Preleagueκαι ωστε να μην υπαρχει δυσαρεσκεια απο τις αλλες ομαδες(ακομα και απο τις επιλαχουσες).
    2)Οι ομαδες της Θεσαλλονικης δεν μπορουν τωρα να διαμαρτυρηθουν,γιατι αρνηθηκαν(Μαλλον πηραν υποσχεσεις και την πατησαν)και
    3)Ανεβηκε κατηγορια απο το πουθενα,θα ξοδεψει λιγοτερα για μετακινησεις και θα του μεινουν χρηματα για μεταγραφες....!!!!!!!!!.
    Νομιζω ομως οτι σκεφτηκε πολυ κοντοφθαλμα και η πορεια θα το δειξει.
    Οποιος καταλαβε,καταλαβε....

  • Comment Link Κουλόπουλος Γιάννης Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 15:38 posted by Κουλόπουλος Γιάννης

    Το Αιγάλεω παίζοντας με πιτσιρίκες δεν είχε καμία πρεμούρα να ανέβει στην preleague από φέτος. Μπορούσε άνετα να ανέβει την επόμενη χρονιά αφού όλες οι δυνατές ομάδες από την Αθήνα δεν θα ήταν στην Α2. Φέτος παίρνει ρίσκο. Αν ήθελε η ομοσπονδία να μην γίνει η preleague υπήρχε διοικητικός τρόπος να το πετύχει. Ακόμη και αντίθετη θέση να είχε εκφράσει το Αιγάλεω στα πλαίσια των συζητήσεων στην ομοσπονδία, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί (και για μένα δεν πρέπει κιόλας) καμία ομάδα να υποκαταστήσει μια ομοσπονδία. Αλλιώς τι τα θέλουμε τα συλλογικά όργανα αν είναι να μην τηρούνται οι αποφάσεις που παίρνονται σε αυτά. Ή τι σόι στάση είναι αυτή του να τηρούμε μόνο αυτά στα οποία συμφωνούμε και να κάνουμε αντάρτικο σε ότι δεν συμφωνούμε. Έχω προσωπικά ξαναγράψει εδώ ότι η δημιουργία της ενδιάμεσης κατηγορίας θα αφορούσε κυρίως στις δυνατές ομάδες της Αθήνας και της Θεσ/κης με ότι καλό και κακό αυτό συνεπάγεται και είναι κάτι που θα πρέπει να το σκεφτούν καλά στην ομοσπονδία. Αλλά ότι θα έφευγε σύσσωμη η Θεσ/κη (εκτός της ΧΑΝΘ) δεν το κατανοώ. Κάλιστα κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει ότι για λόγους σκοπιμότητας γίνεται όλο αυτό, αφού με 2 μόνο να ανεβαίνουν στην Α1 και με όλες τις Αθηναϊκές ομάδες απέναντι ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας για τις ομάδες της Θεσ/κης και της περιφέρειας φυσικά. Ακόμη κι έτσι όμως η θέση τους θα έπρεπε να είναι "διαφωνούμε αλλά ας γίνει φέτος και ανάλογα με την πορεία αυτής της κατηγορίας ας δούμε στην ομοσπονδία τι θέλουμε να κάνουμε". Αυτά τα περί Θεσ/κης και Αθήνας είναι αστειότητες. Όπως και τα περί ΠΑΟΚ. Ας ανέβει Α1 σε 2 χρόνια. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Το Αιγάλεω είχε να σκεφτεί 11 ομάδες που είπαν ναι, 4-5 ομάδες που είπαν οχι και τι θεσμικά έπρεπε να κάνει. Πιστεύω ότι σωστά είπε ναι. Πιστεύει κανείς ότι αν η ομοσπονδία είχε καθαρή θέση υπέρ του όχι το Αιγάλεω θα έλεγε ναι?

  • Comment Link Axilleas Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 13:07 posted by Axilleas

    Πάντως είναι θέμα η στάση του αιγαλεω που ενώ στο δς της εοπε (στο οποίο μετέχει κι ο εκπρόσωπος του αιγαλεω) η δημιουργια πρι λιγκ ειχε ψηφιστει ομοφωνα, θεωρησε σοφο να παιδευει μεχρι τελευταια στιγμη με τη σταση, εγειροντας σοβαρα θεματα για το τι σκοπιμοτητα υπαρχει πισω απο αυτο....

  • Comment Link Πριαμος Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 23:19 posted by Πριαμος

    O σούπερ ντούπερ της ΧΑΝΘ που εξυμνείτε ας πληρώσει πρώτα τα περσινά, ας πληρώσει και τους προπονητές που έφυγαν γιατί είχαν να πάρουν φράγκο από πέρυσι

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ