1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-10-2016 14:29

Λιώσης: «Τα φαβορί θα φανούν στο γήπεδο»

Για τους στόχους του Ηλυσιακού αλλά και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην Α2 γυναικών μίλησε σε αποκλειστική συνέντευξη στο Volleynews o Kώστας Λιώσης.

Ο προπονητής της ομάδας του Ηλυσιακού τόνισε πως όσο παραμένει ο ίδιος στην ομάδα ο στόχος θα είναι η άνοδος στην Α1. Για τον ίδιο, όπως είναι φυσικό, φάβορι της κατηγορίας είναι ο Ηρακλής Κηφισιάς ωστόσο στον δικό του όμιλο Πορφύρας, Πανιώνιος και Ηλυσιακός θα δώσουν την μάχη μέχρι το τέλος.

Δείτε τι είπε ο Κώστας Λιώσης λίγη ώρα πριν την επίσημη πρεμιέρα του Ηλυσιακού στην Σάμο αποκλειστικά στον Νίκο Μπουσμπούκη και στο Volleynews.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας του 2ου υποομίλου του Α’ ομίλου της Α2;

Η περσινή χρονιά ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για την ομάδα. Φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν καταφέραμε να πιούμε νερό. Η φετινή, σε σχέση με την περσινή, έχει αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Οφείλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες που ήταν στην ομάδα πέρυσι για την προσπάθεια που κάνανε και για την πίστη που δείξανε στον στόχο. Όπως οφείλω να ευχαριστήσω και τις αθλήτριες που ήρθαν φέτος και εμπιστεύτηκαν αυτό που θέλουμε να κάνουμε.
Τουλάχιστον για όσα χρόνια είμαι εγώ εδώ ο στόχος του Ηλυσιακού αλλά και ο δικός μου θα είναι  μια ανταγωνιστική ομάδα που θα στοχεύει να ανεβούμε στην Α1. Πέρυσι αυτό που θέλαμε ήταν να περάσουμε στα δεύτερα playoffsκαι να ανεβούμε κατηγορία. Δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τον απώτερο σκοπό, το θέλαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε και κάποιες άτυχες στιγμές με τραυματισμούς.  
Ο στόχος παραμένει ψηλός. Να φτάσουμε τουλάχιστον εκεί που φτάσαμε πέρυσι και, αν είναι δυνατόν, να το ξεπεράσουμε.

Ο ανταγωνισμός; Οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους;
Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι εξίσου ανταγωνιστικό με πέρυσι. Με διαφορετικούς πρωταγωνιστές ίσως. Μία ομάδα που έχει πέσει κατηγορία, όπως ο Πορφύρας, σίγουρα είναι ανταγωνιστική. Αλλά και γενικά όλες οι ομάδες, ακόμα και η Σάμος, έχουν αλλάξει αρκετά. Λίγες έχουν παραμείνει με το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο. Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες επενδύουν που είναι καλό για το άθλημα.

Υπάρχει κάποιο μεγάλο φαβορί;
Το φαβορί του ομίλου σίγουρα είναι ο Ηρακλής Κηφισίας. Στον δικό μας υποόμιλο. Ο Πορφύρας που έπεσε από την Α1 έχει στοιχεία φαβορί, ομάδες ιστορικές όπως ο Πανιώνιος σίγουρα έχουν στοιχεία φαβορί, εμείς που φτάσαμε μια ανάσα πριν την Α1 έχουμε στοιχεία φαβορί. Ωστόσο, τα πραγματικά φαβορί, αυτά που δικαιολογούν τον τίτλο θα φανούν στο γήπεδο. Υπάρχουν ομάδες με δύσκολες έδρες που θα είναι πολύ ανταγωνιστικές και θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην πορεία των ομάδων το τι αποτελέσματα θα φέρουν στις συγκεκριμένες έδρες.  

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ