1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-10-2016 12:38

Τσιντομηνάς: «Κάθε ταξίδι μία μικρή περιπέτεια»

Στα υπέρογκα ποσά που καλείται να πληρώσει η ομάδα της Τελχινίδας στάθηκε ο Νίκος Τσιντομηνάς, προπονητής της ομάδας της Ρόδου, σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Volleynews ενόψει της έναρξης του 2ου υποομίλου του Α' ομίλου της Α2 γυναικών αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως μπορεί ο στόχος να είναι η παραμονή στην κατηγορία ωστόσο η εμπειρία της συμμετοχής σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα και η βελτίωση της ομάδας μέσω αυτού σίγουρα έχουν την δική τους, ιδιαίτερη, σημασία. Aυτή η προσπάθεια, όμως, σίγουρα θα επηρεαστεί, οικονομικά και αγωνιστικά, από τα πολύ μεγάλα ταξίδια που καλούνται να κάνουν οι Ροδίτες κάθε φορά που θα αγωνίζονται εκτός έδρας. Πάντως η πρεμιέρα για την Τελχινίδα είναι εντός έδρας απέναντι στο Αιγάλεω την Κυριακή (9/10) στις 13:00. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Τελχινίδας Νίκος Τσιντομηνάς αποκλειστικά στον Νίκο Μπουσμπούκη και στο Volleynews.

Eνόψει της αυριανής πρεμιέρας η Τελχινίδα είναι έτοιμη; Τι στόχοι έχουν τεθεί;
Αυτό είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Εμείς λόγω της χιλιομετρικής απομόνωσης δεν έχουμε κάνει φιλικά. Κάναμε 1,5 μήνα επιτυχημένη προετοιμασία αλλά δεν έχουμε τεστάρει καθόλου πως μπορούμε να παίξουμε σε έναν αγώνα. Θέλουμε να δούμε πως θα παίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι. Τα κορίτσια τα τελευταία 5-6 χρόνια που έβγαιναν πρωταθλητές εδώ, κάνανε 5 επίσημα παιχνίδια τον χρόνο και ο σκοπός ήταν να το ευχαριστηθούν. Αυτός είναι και ο στόχος για φέτος, μαζί βέβαια με την παραμονή στην κατηγορία. Αλλά μας αρκεί και το να γίνουμε εμείς καλύτεροι και να αποκτήσουμε εμπειρία. Επειδή τα κορίτσια είναι ταλαντούχα και δεν έχουν εμπειρία αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Φανταστείτε πως 6 χρόνια η ομάδα είναι αήττητη αφού παίζαμε με πολύ μικρές σε ηλικία ομάδα. Δεν έχουμε ζήσει το πώς είναι το πραγματικό βόλεϊ, ένα πρωτάθλημα με 20 αγωνιστικές, με εντός και εκτός έδρας.

Τα ταξίδια από την Ρόδο πως μπορούν να επηρεάσουν την προσπάθεια της ομάδας;
Κάθε ταξίδι που έχουμε άνα 15 ήμερες είναι μια μικρή περιπέτεια. Πρέπει να κλείσουμε από τώρα εισιτήρια, που είναι πολύ ακριβά, για 8-9 άτομα, ίσα να συμπληρώνεται η ομάδα. Πρέπει να ρυθμίσουμε τα εισιτήρια, ακόμα και του Ιανουαρίου, από τώρα, ρισκάροντας κάποια αθλήτρια να μην μπορεί να έρθει ή να μην είναι σε καλή φόρμα. Ακόμα όμως και το πώς θα μετακινούμαστε με κάποιο βανάκι ή η διαμονή σε ξενοδοχείο έχουν τα δικά τους, μεγάλα, έξοδα και την δική τους περιπέτεια. 

Ένα γενικό σχόλιο για τον όμιλο:

Σίγουρα η δική μας μάχη θα είναι με την Σάμο και την Αγία Παρασκεύη. Εμείς κοιτάμε όμως αυτές τις ομάδες με πολύ σεβασμό. Εμείς, δυστυχώς είμαι μία ομάδα χωρίς μεταγραφή, λόγω και πάλι της απόστασης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ