1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-09-2016 19:36

Κουτουξίδου: «Δεν υπάρχει... χάσμα γενεών στον Ηρακλή Κηφισιάς»

Στο περιθώριο της παρουσίασης του Ηρακλή Κηφισιάς, η Νικολέτα Κουτουξίδου μίλησε στο Volleynews.gr για τους στόχους τους στόχους της ομάδς και τη συνεργασία της με τις νεαρές αθλήτριες του συλλόγου..
«Φέτος θέσαμε ως στόχο εφόσον ήταν οι συνθήκες ευνοϊκές να ανεβεί η ομάδα στην Α1. Πλαισιώσαμε μαζί με άλλες 3 κοπέλες από την Α1 την ομάδα και ο συνδυσμός με τις μικρές αλλά πολύ ταλαντούχες αθλήτριες θεωρώ ότι είναι τέλειος. Συνδυάζεται η εμπειρία με το ταλέντο και με καλή συνεργασία, δουλειά και προπόνηση θεωρώ ότι ο στόχος είναι πολύ εφικτός».

 «Είναι λίγο περίεργο γιατί οι συμπαίκτριες μου είναι νεαρής ηλικίας αλλά και... αστείο ταυτόχρονα. Με έχει πάει και μένα λίγο πίσω στα παλιά τα χρόνια όταν και εγώ έκανα προπονήσεις με μεγαλύτερες αθλήτριες αλλά είναι κάτι που μου αρέσει. Παρά την διαφορά ηλικίας δεν υπάρχει χάσμα γενεών και υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία, είναι πολύ ανοιχτές στο να μάθουν πράγματα».

4 σχόλια

  • Comment Link Γνώστης Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 17:48 posted by Γνώστης

    Για τις 4 από Α1 τα λεφτά πράγματι έχουν προκαταβληθεί. Για τα υπολοιπα κορίτσια όμως δε βάζει τα λεφτά ο χορηγός γι' αυτό και έφυγαν σχεδόν όλες οι περυσινές.

    Επίσης σε κάποιες έχουν συμφωνήσει λεφτά που απέχουν από την πραγματική τους αξία και μπορεί να είκαι και άκρη πάγκου. Όμως όταν μεγαλοπιάνεσαι και είσαι φούσκα (και αυτό ισχύει για αθλητή, διοικούντα και προπονητή) σύντομα θα σκάσεις και θα εξαφανιστείς (ή στην καλύτερα θα καταλήξεις εκεί που αρμόζει)

  • Comment Link elenaki Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 08:39 posted by elenaki

    Εγω κυριε Κηφισιωτη απο τυπους σαν και σας εχω καη αλλα στο τελος που θα κανουν ταμειο θα δουμε ποιος εχει δικιο.Ευτυχως η δουλεια μου, μου αφηνει αρκετα για να ζησω την οικογενεια μου,το βολλευ δεν με εζησε ποτε.Για τα κοριτσια στεναχωριεμαι.Μηπως ξεχασες τους ναργιλεδες?Καλη σαιζον.

  • Comment Link Κηφισιωτης Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 17:18 posted by Κηφισιωτης

    Ελενακη,Κατινακι,τελος πάντως όπως λέγεσαι σ'ευχαριστουμε για το ενδιαφέρον,να είσαι όμως σίγουρη,οτι και τα λεφτα είναι διασφαλισμενα αφού είναι ήδη στο ταμείο της ομαδος,και ή άνοδος με σοβαρότητα και δουλειά,πραγμα που ή ποιότητα και εμπειρία των κοριτσιών που ήρθαν,μαζι με τις πολύ αξιόλογες νεαρές αθλήτριες θα επιτεύχθη!!!Οσο για σένα κρατά τη χολή,και μιας και έχεις παίξει και εσύ βόλλεϋ,του χρόνου θα είσαι μία από τις υποψήφιες να μαζευης μπάλες για το χαρτζηλικακι σου....

  • Comment Link elenaki Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 20:01 posted by elenaki

    Ε ρε και γινη κανενα μπαμ και δεν ανεβετε θα γελαση καθε πικραμενος.Που θα παη ο μαγιστρος να κρυφτη για κανενα εξαμηνο και ποιες θα πανε μαζι του.Γιαυτο κοριτσια χαμηλο προφιλ.Ολες εχουμε παιξη και η σταβη δεν αργη να ελθη.Προσοχη στα λεφτα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ