1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2016 19:16

Κοσμά: «Εύκολη απόφαση να γυρίσω στον Ηρακλή Κηφισιάς»

Στην ομάδα απ'όπου ξεκίνησε την καριέρα της επέστρεψε η Σοφία Κοσμά. Η 23χρονη αλλά έμπειρη ακραία μίλησε στο volleynews.gr για την απόφαση της να γυρίσει στο Ζηρίνειο και τον στόχο της ανόδου.
«Εδώ ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στο βόλεϊ, έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα, έχω ζήσει μεγάλες στιγμές κυρίως στις μικρές ηλικίες. Πήρα την πρώτη μου συμμετοχή σε τελική φάση κυπέλλου στα 13 μου με τον σύλλογο και γενικά έχω περάσει όμορφες στιγμές».

Για τον λόγο που επέστρεψε: «Καταρχάς τον σύλλογο τον έχω στην καρδιά μου, οι άνθρωποι που τρέχουν τον σύλλογο επίσης. Γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια, με σοβαρούς ανθρώπους, με καλές μεταγραφές και ταλαντούχες αθλήτριες απο τις ακαδημίες. Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη και ήρθα με μεγάλη χαρά για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».

4 σχόλια

  • Comment Link pao29 Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 18:32 posted by pao29

    posted by Κηφισιωτης...χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα μπραβο ρε μυρωδια...εκανα γραμμωση στους κοιλιακους με αυτα που ειπες...χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχχ...μηπως θυμασαι τι εγινε τον επομενο χρονο στα βριλλησια οταν εφυγε ο χορηγος;;;χαχαχαχχαχαχ...αντε να πιεις κανα ξυδι γιατι αμα ξυπνησεις θα τρομαξεις...ακου λαμογια....ο ηρακλης ειναι πανλευκος σαν χιονι...

  • Comment Link Κηφισιωτης Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 11:47 posted by Κηφισιωτης

    Καλώς ήρθες στη παρέα μας,φαινεται βαρέθηκες να ασχολεισαι με τα πατσαβουρια που σας σερβιρουνε.Ενημερωτικά να ξερης, έχουμε τόσα όσα χρειάζεται νά πληρώνουμε για ότι αξιζει.Υπομονη και ακόμα δεν εχετε δει τίποτα.Βεβαια εδώ πάνω είναι οικογενειακό το περιβαλλον,και ότι μπαίνει είναι για την ομάδα και όχι για τη μάσα και τα λαμογια.

  • Comment Link κωσταςπ. Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 11:09 posted by κωσταςπ.

    Βλεπεις στον ολυμπιακο ειναι πληρες το ροστερ του αφου εχει και 2 λιμπερο τι να σε κανουν εκει.αξιοκρατια...

  • Comment Link Pao29 Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 16:55 posted by Pao29

    Αν μας ελεγες σοφια και ποσο θα τρεχει το μηνιατικο θα εκλεινες τα στοματα μας...γιατι δεν πιστεω οτι εσυ η κουτου η λαμπρινιδου και η κωνσταντινου θαυμασατε το παρελθον και ηρθατε να φτιαξετε και το μελλον απο αγαπη...δηλ μην μας δουλευετε...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ