1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2016 17:15

Χουντουμάδης: «Νέα αρχή με στόχο την Α1»

Μετά από έναν χρόνο ο Σπύρος Χουντουμάδης επέστρεψε στον πάγκο του Ηρακλή Κηφισιάς με στόχο να τον επαναφέρει στην Α1 κατηγορία. Το volleynews.gr βρέθηκε στον αγιασμό του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρώι στο κλειστό του Ζηρινείου και μίλησε με τον Έλληνα τεχνικό. Αναλυτικά:
«Γίνεται μία καινούργια αρχή, μία νέα προσπάθεια να ανέβει η ομάδα στην Α1 κατηγορία. Έχουν έρθει κάποιες κοπέλες που θα μας βοηθήσουν στον στόχο αυτό και σε συνδυασμό με τα ταλαντούχα κορίτσια που έχουμε στην ομάδα, πιστεύω θα δημιουργηθεί μία ομάδα με πολύ καλή ομοιογένεια, καλό προπονητικό και αγωνιστικό επίπεδο».

Όσον αφορά το επίπεδο της Α2: «Σε κάθε κατηγορία, κάθε όμιλο υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν, κάποιες που είναι πιο πίσω αγωνιστικά. Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε διαχωρισμό, θέλουμε να βλέπουμε όλες τις ομάδες με την ίδια σοβαρότητα και αν φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε, ο στόχος θα είναι πιο κοντά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ