1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-07-2016 22:01

Αλατζάκης: «Παίχτηκαν παιχνίδια λόγω εκλογών»

Οι φωνές διαμαρτυρίας συνεχίζονται με αφορμή τον καταρτισμό των ομίλων στην Α2 ανδρών και γυναικών. Ο πρόεδρος της Κορίνθου Γιώργος Αλατζάκης μας μίλησε για... παιχνίδια που έγιναν ενόψει των εκλογών στην ΕΟΠΕ:
«Η Κόρινθος μεταφέρθηκε στην Β.Ελλάδα και ειμάστε βαθύτατα δυσαρεστημένοι. Θεωρώ πως παίχτηκαν παιχνίδια και λόγω των εκλογών προκείμενου να παίζουν οι γειτονιές της Αθήνας μεταξύ τους και έτσι βρέθηκε η Κόρινθος, η Πάτρα και άλλες ομάδες στην Θεσσαλονίκη. Για τον Ακρίτα ήταν κάτι το αναμενόμενο και μάλίστα δεν γνωρίζω αν θα καταφέρει να κατέβει στην Β Εθνική.

Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε. Αλλά δεν θεωρώ ότι θιγόμαστε μόνο οικονομικά. Είναι διαφορετικό να κάνεις ένα ταξίδι μίας ώρας στην Αθήνα για να πας να παίξεις και διαφορετικό να κάνεις ένα ταξίδι 7 ωρών στην Θεσσαλονίκη ή στην Λαμία ή στην Λάρισα ή στα Γιάννενα. Θιγόμαστε και αγωνιστικά. Δεν παίζουμε επί ίσοις όροις με τις άλλες ομάδες. Είναι τεράστια αδικία το ότι δεν έγινε κλήρωση για το ποια ομάδα από την Αθήνα θα πάει στην Θεσσαλονίκη και στείλαν κατευθείαν εμάς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ