1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-07-2016 20:14

Η Κρήτη έφερε... γούρι στην Τσοπούλου

O ΓΑΣ Μεσσαράς επαναπατρίζει την Κωνσταντίνα Τσοπούλου για να ενισχύσει την ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι μια σημαντική μεταγραφή την Μεσσαρά που φέτος επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες.
Μάλιστα η περιοχή ήταν διπλά τυχερή για την Τσοπούλου αφού μαζί με την Μολδοβανίδη κατέκτησαν το Τουρνουά Masters των Ματάλων. Η Τσοπούλου ξεκίνησε στον Αριστοτέλη Επανωμής και ξεχώρισε με τη φανέλα του Ανατόλια. Πέρσι έπαιξε στον Φιλαθλητικό Λάρισας, αλλά γρήγορα αποχώρησε για να αγωνιστεί στην Μπαρμπάρ Βελγίου.

Αναλυτικά

Ο ΓΑΣ Μεσσαράς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την έμπειρη ακραία Κωνσταντίνα Τσοπούλου η οποία συμφώνησε να γωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Κρήτη και ειδικότερα στην ομάδα της Μεσσαράς.

Η πρώην αθλήτρια του Ανατόλια (2011-2015), έχει γεννηθεί το 1993 και έχει ύψος 1,80. Έχει επίσης αγωνιστεί, στον Αριστοτέλη Επανωμής (2007-2011), Φιλαθλητικό Λάρισας (2015), BARBAR Βελγίου (2016).

Η Κωνσταντίνα Τσοπούλου εκτός απο αθλήτρια σάλας διακρίνεται ιδιαίτερα και στο beach volley όπου μετρά πολλές πρωτιές και διακρίσεις. Τελευταία της διάκριση η κατάκτηση του τουρνουά MASTERS των Ματάλων με συμπαίκτρια την Μολδοβανίδη.

Ο Γ.Α.Σ.Μεσσαράς ευχαριστεί την ομάδα του Ανατόλια για την συνεργασία κατά την διαδικασία της μεταγραφής και καλωσορίζει την Κωνσταντίνα Τσοπούλου στην οικογένειά του και της εύχεται να είναι υγειής και να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ