1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-07-2016 13:01

Τοντάι και τέσσερις ανανεώσεις στη Θέτιδα

Η ταλαντούχα νεαρή κεντρικός, Αριστέα Τοντάι είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Θέτιδας Βούλας. Παράλληλα η νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 γυναικών ανακοίνωσε παραμονή των Ολγα Μελετιάδη, Ζωη Τουρνάκη, Ιωάννα Λεωνίδου, Μαρία Κερασιώτη.
Η ανακοίνωση

Μετά τις αθλήτριες Τάνια Κιουτσιούκη, Ευδοξια Αργυροπούλου, Δαφνη Βαρουδάκη, Μαρινα Καλαιτζιεβα, Εβιτα Ξηντάρα, Erika Fabjan και Τανια Χρηστινιδου, η διοικηση της ομάδας ειναι στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσει και την συνεργασία με την ταλαντουχα αθλητρια Αριστέα Τοντάι. Η Αριστέα εχει υψος 1.90 μ., ειναι 17 ετων, μελος της Εθνικής Νεανιδων και τα τελευταια χρόνια αθλήτρια της γυναικείας ομαδας της ΑΕΚ, την διοικηση της οποίας ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία. Ευχόμαστε κάθε καλό και στην Αριστέα και την καλωσοριζουμε με αγαπη στην οικογένεια της Θέτιδας.

Συγχρόνως ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τις αθλήτριες Ολγα Μελετιάδη, Ζωη Τουρνάκη, Ιωάννα Λεωνίδου, Μαρία Κερασιώτη, ενώ βρισκόμαστε πολύ κοντα στην ολοκλήρωση μίας ακόμη προσθήκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ