1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-04-2018 00:36

Νέα ανακοίνωση Θέτιδας για την παραίτηση Λυκογιάννη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Τους ασκούς του Αιόλου, άνοιξε η άμεση παραίτηση της προπονήτριας της Θέτιδας, Δήμητρας Λυκογιάννη, 24 ωρες μετά την φιέστα ανόδου στην Α1 γυναικών, κόντρα στον Πανιώνιο.
Η διοίκηση του συλλόγου της Βούλας χρειάστηκε να βγάλει νέα διευκρινιστική ανακοίνωση για να καταρρίψει τις φήμες που αφορούν συμφωνία με τον Γιαννη Νικολάκη και υποχρέωσαν σε ανεπίσημη πρόωρη παραίτηση την έμπειρη τεχνικό, πριν τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και η οποία αναφέρει:

«Επειδή η φημολογία αρέσει σε αρκετούς, ενώ αρκετοί είναι και εκείνοι που την απεχθάνονται, καθιστούμε στους φίλους της Θέτιδας γνωστά τα ακόλουθα :
  1. Η κ. Δήμητρα Λυκογιάννη υπέβαλε την παραίτησή της, η οποία έγινε αποδεκτή. Οι λόγοι αφορούν την ίδια και μόνον και είναι απόλυτα σεβαστοί. Προδιαγεγραμμένη λοιπόν λύση συνεργασίας δεν υπήρχε.
  2. Η διοίκηση της ομάδας δεν έχει έλθει σε συμφωνία με κανέναν προπονητή και δεν μίλησε με κανέναν πριν την υποβολή της παραίτησης της κ. Λυκογιάννη.Προφανώς και βρίσκεται πλέον σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή και αυτό απαιτεί συζητήσεις με έναν ή περισσότερους προπονητές μέχρι την λήψη της οριστικής της απόφασης. Εξάλλου, η επίτευξη μίας συμφωνίας συνεργασίας εξαρτάται –ως γνωστόν- από πάρα πολλούς παράγοντες και απαιτεί συνήθως χρόνο.
  1. Η φημολογία λοιπόν που αντιλαμβανόμαστε τις τελευταίες ώρες, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και μάλλον εκθέτει εκείνους που αρέσκονται σε αυτήν.»
Διαβάστηκε 1064 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ