1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-12-2015 16:28

Χριστούγεννα στην κορυφή για την Ελπίδα

Χωρίς να συναντήσει προβλήματα, η Ελπίδα νίκησε στα Γιάννενα τον νεανικό Ηρακλή και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην κορυφή του Β1 ομίλου της Α2 Γυναικών.
 Σε συνδυασμό μάλιστα με την ήττα της Νέας Γενεάς, η ομάδα των Αμπελοκήπων θα μπει στον β’ γύρο με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την αντίπαλό της.

Για την ομάδα γυναικών ήταν ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος μέσα στο 2015 και ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή Γιώργο Χρυσομαλλίδη, που λίγες ώρες μετά την κηδεία της μητέρας του συνόδεψε κανονικά την ομάδα στα Ιωάννινα.

Ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένος για τις 9 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Ν. Βότση, αλλά πριν τα Χριστούγεννα πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Μυγδονιακό.

Τα σετ: 0-3 (13-25, 19-25, 16-25)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ζιώγος): Λώλη, Καρατζόγλου, Γκατζούνη, Δημητρέλλου, Σταύρου, Ζερβοπούλου/ Αθ. Τσάνη (λ),  Δερμιτζάκη (λ), Α. Τσάνη, Ράπτη, Τσιτσιλίκα, Θεοδωράκη, Γκλατζούνη, Σιωρέντα.
ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Παπάζογλου, Κομνίνο, Κ. Μπολέτου, Γκοβεδάρου, Καλαντάτζε/ Σουπιώνη (λ), Βουγιουκλίδου (λ), Κιουτσιούκη, Ντολοπούλου, Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Λουτατίδου,Μ. Μπολέτου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ