1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-08-2015 16:03

Η Μπόκα, η Ηλιούπολη και η μεταγραφή στην Κόρινθο

Η παίκτρια της Κορίνθου, Γωγώ Μπόκα, μιλάει στο SportsOnAir.gr για τους λόγους που αποχώρησε από την Ηλιούπολη, τι "στράβωσε"  με τον Πανιώνιο και για την μετακίνησή της στη νεοφώτιστη στην Α2 ομάδα της Κορίνθου.
Γωγώ καλησπέρα. Μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Ηλιούπολης, αλλάζεις ομάδα. Ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της αλλαγής;

«Καλησπέρα και από εμένα. Όντως μετά από 8 συνολικά χρόνια στην ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης πάρθηκε από κοινού η απόφαση της αποχώρησής μου από την ομάδα. Πριν μερικά χρόνια έθεσα έναν προσωπικό στόχο, να ανέβω στην Α1 με την Ηλιούπολη και να βοηθήσω όσο μπορώ στην παραμονή της, όπως και έγινε. Παικτικά πλέον είμαι ικανοποιημένη. Παρ' όλα αυτά οι απαιτήσεις της Α1 είναι πολλές και λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου».

Η Μπόκα με την κούπα του πρωταθλήματος της Α2 που κατέκτησε η Ηλιούπολη (Μάιος 2014)

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα έφτασες "μία ανάσα" απ' τη μεταγραφή σου στον Πανιώνιο. Κατ' αρχήν είναι αλήθεια όλα όσα ακούστηκαν;

«Ναι είναι αλήθεια, είχα έρθει σε επικοινωνία με τον Πανιώνιο και τον κο. Χρυσοχόου. Είχαμε συμφωνήσει εν μέρη, αλλά τον κύριο λόγο είχε πλέον η διοίκηση της Ηλιούπολης και του Πανιωνίου».

Για ποιο λόγο δεν επιτεύχθει η συμφωνία;

«Νομίζω πως έγινε κακή συνεννόηση και έπαιξε ρόλο λογικά και η αποχώρηση του κο. Χρυσοχόου από την διοίκηση του Πανιωνίου. Δεν γνωρίζω επίσης αν όντως δεν ήρθαν σε συμφωνία λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της Ηλιούπολης για την μεταγραφή μου».

Και ξαφνικά όλοι μαθαίνουν την μετακίνησή σου στην ομάδα της Κορίνθου. Θέλεις να μας πεις όλο το story?

«Είχα έρθει σε επικοινωνία με τον πρόεδρο και τον προπονητή της Κορίνθου, όπως και με πολλές ομάδες όλο αυτό το διάστημα και ήμουν πρόθυμη σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή στον ΑΣΠ Κορίνθου. Επειδή δεν έβλεπα κάποια εξέλιξη σε σχέση με τη μεταγραφή στον Πανιώνιο, πήρα την πρωτοβουλία και σε συνεννόηση με τον κο. Λυκογιάννη (σ.σ. πρόεδρος στο σύλλογο της Ηλιούπολης) προχωρήσαμε στη συμφωνία με τη διοίκηση της Κορίνθου».
 
Ποιο είναι το κίνητρο που οδηγεί την Γωγώ στην Κόρινθο;

«Ένα πολύ βασικό κίνητρο είναι η επιμονή και η αγάπη που δείχνουν σε σχέση με το βόλεϊ οι άνθρωποι της Κορίνθου. Ερχόμενη σε επαφή μαζί τους, δημιούργησα τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για τη διοίκηση, όσο και για τον κόσμο που ασχολείται με την ομάδα. Είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι και από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν το πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα και σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουν».

Πότε ξεκινάτε προετοιμασία και ποιοι είναι οι στόχοι του συλλόγου;

«Ξεκινάμε την προετοιμασία την Δευτέρα 24/8. Οι στόχοι για φέτος είναι σίγουρα η παραμονή στην κατηγορία και μια πολύ καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση. Είναι μια ομάδα που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκομαι και εγώ μαζί σε αυτήν την προσπάθεια και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ