1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-08-2015 00:19

Αλλαγές εκ βάθρων στον Ηρακλή προανήγγειλε ο Κυριάκου

Υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Κυριάκου ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης έκανε νέο ξεκίνημα στο γυναικείο βόλεϊ. Η ομάδα μετά το 2004 επέστρεψε στην Α2 και όπως είπε ο Κυριάκου είναι ευκαιρία για να αναθεωρούν οι στόχοι της διοίκησης, ο σχεδιασμός του τμήματος αλλά και η νοοτροπία των αθλητριών.

Φυσικά ο μεγάλος στόχος είναι η επιστροφή στην Α1 αλλά να υπάρξουν προηγουμένως υποδομές, οργάνωση και αθλήτριες με εμπειρία. «Δε μου άρεσε που στους αγώνες του περσινού πρωταθλήματος στην Α1 γυναικών κάναμε ολοι κάτι σαν αγγαρεία.

Ίσως γιατί το επίπεδο μας ήταν χαμηλό και ξέραμε πως θα χάσουμε. Θέλω να αλλάξει η νοοτροπία όλων στην ομάδα και να χτίσουμε κάτι νέο με γερές βάσεις για το μέλλον. Ο Ηρακλής έχει παράδοση στο βόλεϊ. Δε θέλω να μιλήσω για θέσεις αλλά για αλλαγή νοοτροπίας και φιλοσοφίας που θα μας δώσει ώθηση», είπε ο Κυριάκου στο volleynews.gr. Βοηθός του θα είναι ο Κώστας Τσιάρας.

H νέα ομάδα του Ηρακλή θα στηριχτεί στις Λεωνιδάκη, Κολτσιάκη, Καλαϊτζιδου, Βάρδα, Βλάχου, Γάτση, Δαμιανίδου, Γάδη, ενώ γίνεται προσπάθεια να διευρυνθεί και η βάση της ακαδημίας των κοριτσιών.

Το γυναικείο τμήμα του Ηρακλή αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α1 γυναικών τη σεζόν 2000-01 και πήρε την 5η θέση. Το 2002 υποβιβάστηκε στην Α2 και μετά από δύο χρόνια επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία πρωταθλήτρια όπου για 11 χρόνια κατάφερνε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια είχαν αντίκτυπο και στο γυναικείο αλλά οι αγάπη των παραγόντων του «γηραιού» για το βόλεϊ αποτελεί τη κινητήριο δύναμη για τη γρήγορη επιστροφή...

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyball fan Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 09:23 posted by volleyball fan

    σωστά τα λέει ο κος Κυριακού όμως η σημαντικότερη αλλαγή που πρέπει να γίνει και δεν γίνεται είναι να τσακιστούν από το σύλλογο οι κάθε λογής καφετζήδες είτε της Αγ.Δημητρίου είτε του Ασβεστοχωρίου, είτε του Καυτατζογλείου και μαζί τους οι εύσωμοι ή κοτσιδάτοι κολλητοί που έχουν μετατρέψει το σύλλογο σε συνοικιακο΄καφενείο που μετράει τα τελευταία 3 χρόνια μόνο υποβοβιβασμούς, απαξίωση, λοιδωρίες από τους εχθρους και οίκτο με την κατάντια του. Θα ήθελα να ήξερα όλοι αυτοί που έφεραν το σύλλογο εδώ τι ακριβώς κάνουν και γιατί δεν ξεκουμπίζονται; Δεν τους αρκεί η καταστροφή που προκαλούν; Ή μήπως έχουν σκοπό να μετατρέψουν το σύλλογο σε ένα άθροισμα νέων ΑΦΜ αλλά που στο τέλος θα χάθεί ότι πολυτιμότερο έχει, την περιουσία του. Να ξέρουνε ότι η στιγμή της απόδοσης ευθυνών θα έρθει μέσα από τις καταστατικές διαδικασίες και από τα γνήσια μέλη του συλλόγου και όχι τους κολλητούς. Κατά τα άλλα καλή τύχη στον κο Κυριακού θα τη χρειαστεί με αυτούς που έμπλεξε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ