1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-03-2015 20:59

Στο κενό η ένσταση του Αστέρα

Απoρρίφθηκε από την ΚΕΔ η ένσταση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου κατά του κύρους του αγώνα με τον Ηρακλή Κηφισιάς. Θυμίζουμε ότι ο Αστέρας διαμαρτύρεται μεταξύ άλλων για αντικανονική αλλαγή της δεύτερης πασαδόρου του Ηρακλή Κηφισιάς, Ευανθία Λάβδα, καθώς όπως υποστηρίζουν μπήκε δύο φορές, στην θέση δύο διαφορετικών αθλητριών.
Αναλυτικά

Η ΚΕΔ/ΕΟΠΕ έλαβε την ακόλουθη απόφαση επί της ενστάσεως που κατέθεσε ο ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου κατά του κύρους του αγώνα πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α2 Γυναικών ΓΣΚ Ηρακλής – ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου:

«Η Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη το Κεφάλαιο ΣΤ, Άρθρο 25, Παράγραφοι 1δ και 2 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ., απορρίπτει για τυπικούς λόγους την ένσταση που κατέθεσε το σωματείο ΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Αγ. Δημητρίου με το από 17/2/2015 έγγραφο, κατά κύρους του αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Αγ. Δημητρίου της 15/2/2015 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κηφισιάς «Ι. Ζηρίνης».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ