1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-03-2015 18:20

Η Μεγάλη Τετάρτη της ανόδου

Μετά από αίτημα του Ηρακλή Κηφισιάς, οι τελευταίοι αγώνες των ομάδων που διεκδικούν την άνοδο αλλά και την παραμονή στον Α ομίλο της Α2 γυναικών θα γίνουν Μεγάλη Τετάρτη.
Αναλυτικά

Με απόφαση της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ, κατόπιν αιτήματος αναβολής  που κατέθεσε το σωματείο ΓΣΚ Ηρακλής (σύμφωνα με τον Κανονισμό οργάνωσης και διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ) που έχει αθλήτρια στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Κορασίδων  και λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 Γυναικών, ΑΣ Παγγεραγωτικός – ΑΟ Τραχώνων, ΖΑΟΝ – ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου, ΓΑΣ Μεσσαράς – ΓΣΚ Ηρακλής οι συγκεκριμένοι αγώνας θα διεξαχθούν την Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου και με κοινή ώρα έναρξης τις 16.00, σύμφωνα με το άρθρο 6, παράγραφο 5 της Ειδικής Προκήρυξης του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

10 σχόλια

  • Comment Link Μαεστρος Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 18:08 posted by Μαεστρος

    Κύριοι των βόρειων προαστιων ντροπή.. Ο όπερ είναι εκτος στην φετινή Α1 που συνολικά είναι για γέλια.. Οπότε δεν το λες και κατόρθωμα.. Επίσης αφού κερδίσατε τον αστέρα να είχατε το μέταλλο και το τσαγανο να μην χάσετε βαθμούς αλλού. Πάλι επίσης, πιο πολύ ξύλο απ'ότι φάγατε εσείς πέρυσι στην Α1 δεν μπορεί να υπάρξει.. Και τέλος, πολύ κακός ο νέος προγραμματισμός, που θα βρεθούν ανοιχτά μπουζούκια Μ. Τετάρτη να πάει ο αστέρας να πανηγυρίσει;;;;;

  • Comment Link Pikrialithia Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 08:11 posted by Pikrialithia

    Κηφισιωτη το κομπλεξ φαινεται ποιος το εχει...εισαι δευτερος κ καταιδρωμενος...κερδισες οντως τον οπερ,με απωλειες βεβαια κ συγχαρητηρια....να σου θυμισω ομως οτι εισαι δευτερος γιατι εχασες 3-0 απτην πεμπτη ομαδα,3-2 απτην τεταρτη κ 3-2 απτην απτην πρωτη...καλα να περασεις στο φάιναλ φορ που τοσο καυχιεσαι....αλλα ευχομαι να περασεις ομορφα κ του χρονου στην Α2 !!!!! Βλεπεις οι μουφα αναβολες κ αλλαγες των παιχνιδιων απλα σε διασυρουν... δεν σου δινουν ανοδο !!!! Αστερα γερα στην Α1 κ ασε τους κομπλεξικους να λενε.....

  • Comment Link Κηφισιωτης Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 19:07 posted by Κηφισιωτης

    Μπραχαμιωτη η Ομαδα που καθαρισε 3 - 0 τον ΟΠΕΡ την 6η ομαδα της Α1 και πηγε στο final 4 φοβηθηκε την Μυτιληνη.Ειναι βαρυ να παιρνεις πρωταθλημα και να ξερεις οτι ο δευτερος ειναι καλυτερος ,αλλα προσπαθησε να κρυψεις τη ζηλια σου και ετοιμασου για τα μεγαλα σαλονια,ερχεται πολυυυυυυυυ ξυλο.

  • Comment Link Β.Χ Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 18:34 posted by Β.Χ

    Ρε Μπραχαμιωτη σοβαρα τωρα ? Σε πηρε απο το χερι ενας ανθρωπος και σε εφερε στην πορτα της Α1 και νομιζεις οτι μπορεις να κοιτας στα ματια μια ομαδα με πολυετη επιτυχημενη παρουσια στην Α1 με πρωταθληματα αναπτυξιακα και φυτωριο αθλητριων ο οποιος Ηρακλης στο Ζηρινειο σε σακατεψε αναδεικνιωντας τις τεραστιες αγωνιστικες σου αδυναμιες ;Λιγωτερη αλαζονια γιατι οσοι ειμαστε πολλα χρονια στο χωρο ξερουμε τα πριν τον σημερινο προεδρο σου χαλια σου και την πολυχρονη αγωνιστικη και οχι μονο ανυποληψια σου.Κλεισε το στομα και κανε κανα ταμα να μην φυγει οπως ακουγεται και γυρισεις παλι στον Κ.......η.

  • Comment Link Αυτογνωσια Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 17:08 posted by Αυτογνωσια

    Μπραχαμιωτη το βαθμολογικο σκορ στα μεταξυ σας παιχνιδια ειναι Ηρακλης 4 , Αστερας 2.Θα παρεις -αν - το πρωταθλημα γιατι εχεις καλυτερη διοικηση οχι καλυτερη ομαδα - ουτε καν - αυτος ειναι ο λογος που λες πολλα , ποναει η αληθεια .Αυτο που μετραει τελικα ειναι ο τιτλος , η μαγκια σου ομως ειναι ......προεδρικη οχι αγωνιστικη ,και αυτο εχει τεραστια σημασια γιατο ΑΥΡΙΟ ,ειδικα αν ο γνωστης παρακατω λεγοντας μαεστρος ε νοει το Αφεντικο σου πραγμα που ακουγεται γενικως

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ