1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2015 22:37

Αιφνιδιάστηκε από τον Ακρίτα αλλά πήρε τη νίκη 3-1 ο Γ.Σ.Χαλανδρίου

Καλαμάτα. Του Σπύρου Ηλιόπουλου: Παρά το καλό του ξεκίνημα που του έδωσε το πρώτο σετ με 25-22 ο Ακρίτας Καλαμάτας δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στο κλειστό της παραλίας από το αξιόμαχο συγκρότημα του ΓΣ Χαλανδρίου που με αντεπίθεση διαρκείας επικράτησε 3-1 σετ.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα το κέρδος για την καλαματιανή ομάδα και τον Βασίλη Ξεροβάσιλα ήταν το πως χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που ειχε στην διαθεσή του ώστε να βγάλει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα.

Η ομάδα του Ατσιδαύτη διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας του Β΄ομίλου στο πρωτάθλημα Α2 γυναικών μετά την 19η αγωνιστική, ενώ ο Ακρίτας υποχώρησε στην 8η θέση πίσω από τον Μεσσηνιακό.

Σετ: 1-3 (25-22, 17-25, 21-25, 13-25)

Διαιτητές: Χανδρινός, Καψάσκης.

ΑΚΡΙΤΑΣ (Ξεροβάσιλας, Τσιριμπή): Πανταζοπούλου, Νικολοπούλου, Μποτσάκη, Κουκούτση, Δεδούση, Μαντούδη / Μπούνα(λ), Παυλέα(λ), Κουτίβα, Κατσόγιαννη, Σπηλιωτοπούλου

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ατσιδαύτης): Μαστοράκη, Γκόγκου, Σκορδίλη, Γκότζη, Τσαρακλή, Μαβιλίδη / Τσούμη(λ), Καραχαλιου, Μαγκανάρη, Γεωργίου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ