1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2015 22:29

Ο Μεσσηνιακός το τρίποντο, η Ελασσόνα τα παράπονα

Καλαμάτα. Του Σπύρου Ηλιόπουλου: Με περισσότερες και καλύτερες λύσεις σε επίθεση και στην ανάπτυξη ο Μεσσηνιακός νίκησε την Ένωση Ελασσόνας και έφτασε στους 26 βαθμούς στον Β΄όμιλο του πρωταθλήματος Α2 γυναικών.
Η ομάδα της Καλαμάτας πήρε το πρώτο σετ της αναμέτρησης με 25-15, έχασε το δεύτερο με 28-26 και επικράτησε στα επόμενα δύο με 25-16 και 25-15. Με τη νίκη αυτή ο Μεσσηνιακός πέρασε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Πρώτος διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καψάσκης (παραπονα εκφράζουν οι φιλοξενούμενοι για σφυρίγματα του στο 4ο σετ όπου χρεώθηκαν με κόκκινη κάρτα και ενώ το σκορ ηταν 23-15 για την ομάδα του Μεσσηνιακού) και δεύτερος ο Χανδρινός.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σουρή, Σκλήρη, Σιρίνινα, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Φωτεινάκη, Σαμπάτη(λ), Εξηνταβελώνη, Μπεσσή, Νικα, Αντωνοπούλου, Δολγυρά

ΕΝΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιώτου): Παπαδοπούλου, Παπακώστα, Παναγιώτου, Δίρβα, Κατσαρη, Πλιάκα, Ζιάκου(λ), Ο. Παπαδοπούλου, Αθανασιάδου, Κυρακίδη, Τζιουργκάνου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ