1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-11-2014 14:21

Κόβασιτς: «Ζούμε για το όνειρο...»

Η νίκη που πέτυχε ο Πανναξιακός κόντρα στη Μινσκ, τον οδήγησε στους «32» του Τσάλεντζ Καπ. Ο προπονητής της ομάδας της Νάξου, ενθουσιασμένος από την ιστορική πρόκριση, μίλησε στο volleynews.gr για το παιχνίδι, τη συνέχεια, και τον κόσμο της Νάξου, ενώ όπως τόνισε, ζουν και δουλεύουν για το όνειρο. 

Πώς καταφέρατε να κερδίσετε το παιχνίδι; «Μετά το πρώτο παιχνίδι στο Μινσκ η ομάδα μας προπονήθηκε σκληρά και προετοιμάστηκε κατάλληλα για τον δεύτερο αγώνα. Είδαμε περισσότερα βίντεο, προσαρμόσαμε την τακτική μας. Μετά το παιχνίδι μίλησα με τον αντίπαλο προπονητή και μου είπε πως έμεινε έκπληκτος με το πόσο καλό σέρβις είχαμε και πόσο συγκεντρωμένοι ήμασταν. Τα κορίτσια έπαιξαν όλα πολύ καλά και ήταν δυνατά σε όλα τα σημεία. Υπήρχε αυτοπεποίθηση απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ έμπειρη, όμως στο προχθεσινό παιχνίδι όλα τα κορίτσια μας ήταν ένα».

Το πιστεύατε; «Πιστεύαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήταν σημαντικό για εμένα που δεν έγιναν πολύ λάθη»

Πώς το γιορτάσατε; «Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο. Πήγαμε να φάμε όλοι μαζί, ξεκουραστήκαμε μία ημέρα και ξαναρχίζουμε τις προπονήσεις. Το πρόγραμμα μας είναι πολύ σκληρό, αφού αντιμετωπίζουμε δύσκολες ομάδες τις επόμενες μέρες, και έχουμε και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, οπότε πρέπει να δουλέψουμε».

Πώς αντέδρασε ο κόσμος; «Εξαιρετικά. Από την αρχή υπήρχε καλή ατμόσφαιρα, αλλά για πρώτη φορά είδα πόσο αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα. Δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδούν κι αυτό ήταν έκπληξη και για την Μινσκ. Δεν πίστευαν τι είχε γίνει. Αυτή η νίκη ήταν κάτι σαν τσουνάμι για το βόλεϊ».

Τι περιμένετε μετά από αυτή την ιστορική νίκη; «Είναι σημαντικό που βλέπω ότι τα κορίτσια βελτιώνονται βδομάδα με βδομάδα και μήνα με μήνα. Χαίρομαι που το επίπεδο ανεβαίνει και τα κορίτσια δείχνουν δυνατά στην προπόνηση. Βλέπω την εξέλιξη και είμαι ικανοποιημένος. Θέλουμε να παίξουμε καλά με τον Ολυμπιακό πρώτα απ όλα και στο παιχνίδι στην Ευρώπη. Περιμένω νίκη σε κάθε παιχνίδι και δυνατό βόλεϊ. Είναι ένα όνειρο. Για να γίνει πραγματικότητα πρέπει να δουλεύουμε σοβαρά και και να σκεφτόμαστε μόνο το βόλεϊ. Χρειάζεται καλή ατμόσφαιρα, να συνεχίσει να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και να με ακούν τα κορίτσια. Ελπίζω να είμαστε μέσα στην τριάδα στο πρωτάθλημα, να κοντράρουμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και φυσικά να κάνουμε κάτι στην Ευρώπη. Ζούμε για το όνειρο μας».


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ