1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-11-2014 01:06

Κελεσίδου: «Αν παίζεις καλά, όλα είναι πιθανά»

Στο volleynews.gr μίλησε η Ειρήνη Κελεσίδου. Η λίμπερο του Πανναξιακού μετά την πρόκριση στους «32» του Challenge Cup, χαρούμενη όπως είναι φυσικό,μίλησε για το παιχνίδι με τη Μισνκ, και τη δύσκολη συνέχεια. 
Που κρίθηκε το παιχνίδι; «Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στο Μινσκι, είχαμε πολύ καλύτερο σέρβις και υποδοχή, οπότε μπορούσαμε να αναπτύξουμε καλύτερα το δικό μας παιχνίδι, και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να αναπτύξει το δικό του. Μπλοκ και άμυνα πήγαν πολύ καλύτερα, είχα τελειώματα στις επιθέσεις κι έτσι ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Ο αντίπαλος έπαιξε χειρότερα, αλλά αυτό ήταν σε συνδυασμό με την δική μας πίεση, αφού είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού».

Πιστεύατε στη νίκη; «Δεν είχαμε άγχος. Ξέραμε ότι αν παίξουμε καλά υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες. Όσο παίζαμε μας έφευγε το άγχος και το πιστεύαμε ακόμη περισσότερο. Πιστεύω ότι το θέλαμε πιο πολύ και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι μας.

Ο προπονητής σας τι είπε μετά το παιχνίδι; Πανηγυρίσατε; «Ακόμη δεν έχουμε πει κάτι. Ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι με την πρόκριση. Ξέρουμε ότι παίξαμε καλά και χαιρόμαστε. Υπήρχε ωραία ατμόσφαιρα, αλλά δεν έχουμε πανηγυρίσει γιατί έχουμε και τις προπονήσεις».

Ο κόσμος πώς ήταν; «Ο Πανναξιακός συμμετέχει για πρώτη φορά σε μία τέτοια διοργάνωση και αυτό από μόνο του ήταν σημαντικό. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο, μας χειροκροτούσε, έκανε ωραία ατμόσφαιρα και όλοι χάρηκαν πολύ όταν ήρθε η πρόκριση. Η Νάξος είναι μικρή κοινωνία και όσοι μας βλέπουν μας δίνουν συγχαρητήρια και μας εύχονται να συνεχίσουμε έτσι».

Η συνέχεια πώς φαντάζει; «Δεν έχουμε δει ακόμη την αντίπαλο. Προετοιμαζόμαστε για κάθε αγώνα. Ελπίζουμε να παίξουμε όσο γίνεται καλύτερα».

Μπορεί το όνειρο να γίνει πραγματικότητα; «Αν έχουμε στο παιχνίδι μας κάποια συγκεκριμένα κομμάτια που τα κάνουμε πάντα σωστά,και προσθέσουμε και κάποια που μας βοηθούν να φτάσουμε στις νίκες, σίγουρα μπορεί να γίνει. Δεν είναι αδύνατο. Χωρίς να ξέρω τη δυνατότητα των άλλων ομάδων βέβαια. Αν παίζεις καλά, όλα είναι πιθανά».

Η συνέχεια στο πρωτάθλημα; «Παίζουμε με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ηρακλή. Είμαστε στην ίδια φιλοσοφία. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση και να φτιάχνουμε την τεχνική μας, κι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ