1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
02-11-2014 20:34

Νίκη του Ακρίτα κόντρα στην παλιά αγαπημένη των Μποτσάκη και Νικολακοπούλου

Μία εύκολη νίκη πέτυχε ο Ακρίτας Καλαμάτας ο οποίος αντιμετώπισε στο κλειστό της Παραλίας τον Απόλλωνα Πατρών, κι έφυγε με το 3-1 για την τρίτη αγωνιστική της Α2 Γυναικών και τον δεύτερο όμιλο.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας είχε και το συναίσθημα του, αφού οι Νικολακοπούλου και Μποτσάκη έπαιξαν για πρώτη φορά κόντρα στην ομάδα που τις ανέδειξε. Ύστερα από χρόνια στον Απόλλωνα Πατρών οι δύο αθλήτριες αναγκάστηκαν να φύγουν και να βρουν μία καινούρια οικογένεια που τις καλωσόρισε. Όπως ήταν φυσικό η στιγμή ήταν δύσκολη, αλλά η χαρά της νίκης ήταν επίσης μεγάλη. 

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Ακρίτας μπήκε σχετικά νωχελικά στο πρώτο σετ, και το κατέκτησε ο Απόλλων. Στη συνέχεια όμως, οι παίκτριες του Ξεροβάσιλα μείωσαν τα λάθη και έκαναν επίδειξη δυναμικής για να πάρουν αρκετά εύκολα τα τρία επόμενα. Ξεχώρισαν Μποτσάκη και Χάσκου.

Τα σετ: 3-1 (18-25, 25-19, 25-11, 25-11)

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Ξεροβάσιλας): Πανταζοπούλου, Νικολακοπούλου, Χάσκου, Μποτσάκη, Μαντούδη, Καρακύκλα/ Αθανασοπούλου (λ) , Μαυρέα (λ), Ιωσηφίδη, Ορφανέα, Κουκούτση, Μπούνα.

ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ (Σπυρόπουλος): Μπακλέση, Φαλτσέτα, Παπαγιάννη, Γιαννοπούλου, Καρνάτσου Ε., Κανελλοπούλου/ Καράβολα (λ) , Κακαφώνη (λ), Καρνάτσου Α., Κουκίου, Αρβανιτοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ