1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-09-2014 21:19

Βελτιωμένος ο ΖΑΟΝ, μαχητικό το Χαλάνδρι

Σε ένα ωραίο κλίμα στο Ζηρίνειο έγινε ο φιλικός αγώνας μεταξύ ΖΑΟΝ και ΓΣ Χαλανδρίου το απόγευμα της Κυριακής (28/09).

Νικητής του αγώνα ήταν ο ΖΑΟΝ, ο οποίος φάνηκε πιο βελτιωμένος από τα πρώτα φιλικά. Το παιχνίδι έληξε 3-1, αφού οι δύο προπονητές αποφάσισαν να παίξουν κι ένα τέταρτο σετ.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για τον ΓΣ Χαλανδρίου που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γήπεδο του. Αυτό συμβαίνει διότι το κλειστό «Δ. Πέρκιζας» έχει σφραγιστεί από τον Ιούνιο λόγω ακαταλληλότητας, και δεν έχει ανοίξει ακόμη, με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι σε καθημερινή αναζήτηση έδρας. Ακόμη οι περισσότερες προπονήσεις γίνονται στον στίβο και τα βάρη, και λιγότερο με μπάλα, ενώ στο φιλικό με τον ΖΑΟΝ κάποιες παίκτριες του δεν ήταν 100% έτοιμες καθώς υπέφεραν από μικροτραυματισμούς. 

Η ομάδα της Κηφισιάς είχε πολύ καλό σέρβις και χάλαγε την υποδοχή των αντιπάλων, ενώ φάνηκε πως έχει δουλέψει περισσότερο. Ωστόσο, τα κορίτσια του Στέλιου Ατσιδάφτη στο τρίτο και στο τέταρτο σετ έπαιξαν πολυ δυνατά και κατέτησαν το τέταρτο. Οι ομάδες προετοιμάζουν τα επόμενα φιλικά τους μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. 

Ο ΓΣ Χαλανδρίου θα αντιμετωπίσει εκτός την Τετάρτη 01/10 τον Ηλυσιακό στις 20:00, τον Ηρακλή Κηφισιάς στις 04/10, την Παλλήνη στις 08/10 και στις 11/10 τον Πανιώνιο. 

Τα σετ: 3-1 (25-19, 25-15, 25-23, 11-15)

ΖΑΟΝ (Κυριαζής) : Φιλιοπιόνοκα, Ντόνα, Καντάρη, Κοτοκουρίδου, Αργυρίου, Δαουλτζόγλου / Ξηντάρα (λ), Παπαδοπούλου (λ), Μπαφατάκη, Χριστοδούλου, Πλούμη, Μάρκου, Γεωργιάδου, Λουλού.  

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ατσιδαύτης): Σκορδίλη, Μαγκανάρη, Μαστοράκη, Μπουζουνιεράκη, Καραχάλιου, Μαβιλίδη/ Τσούμη ( λ), Γεωργίου, Τσαρακλή, Γκόγκου, Κουλουμέντα, Γκότζη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ