1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-09-2014 15:08

Ο Μεσσηνιακός νικητής στη μάχη των νεοφώτιστων

Στον 2ο αγώνα του τουρνουά "Παναγιώτα Τζίφα" που διοργανώνει η ΑΕ Ρέντη, ο Μεσσηνιακός νίκησε νίκησε τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου με σκορ με 3-2.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο νέο κλειστό του Ρέντη παρακολούθησαν έναν αγώνα που τα είχε όλα. Πολύ καλές επιθέσεις, άριστες άμυνες, ανατροπές στο σκορ και πάνω από όλα καλό βόλεϊ. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά είναι σε περίοδο προετοιμασίας και οι αγώνες αυτοί είναι κατάλληλοι για χρήσιμα συμπεράσματα από τους προπονητές. Ο Θρίαμβος έμεινε κατάφερε να ανατρέψει το αρχικό 2-0 σε 2-2 αλλά τελικά ήταν ο Μεσσηνιακός αυτός που χαμογέλασε στο τέλος. Και οι δύο είναι νεοφώτιστες ομάδες στην Α2 γυναικών, έχουν τον στόχο της παραμονής  και μάλιστα αγωνίζονται στον ίδιο όμιλο.

Τα σετ: 3-2 (25-20, 27-25, 23-25, 22-25, 15-6)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: (Σουρή Γ): Σουρή Γ., Φωτεινάκη Κ., Νταγιοπούλου Χ., Νίκα Ο., Σαμπάτη Ι., Ραμούνδου Α., Κωνσταντοπούλου Μ.,Σκληρή Σ., Σιρίνινα Ν., Κουτσουροπούλου Μ., Μάνα Σ., Δόλγυρα Β.,Φουρίκη Α.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Σάκκουλα): Εικοσπεντίδου Ι., Χίου Μ., Μουτζουρίδου Ρ., Δρούγκα Ε., Μιχαήλ Ε., Μαθιουδάκη Ε., Ζαχαρέα Ν., Γκότση Γ., Βλάχου Κ., Σταμάτη Γ., Στρατίκη Κ., Δριβαλιάρη Ε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ