1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2013 18:46

Ιστορική νίκη του ΑΓΣ Ιωαννίνων, 3-1 τον ΓΣ Δράμας (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/GS-DRAMAS/2013-14/drama-agsi folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/GS-DRAMAS/2013-14/drama-agsi/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Πρώτη νίκη για την γυναικεία ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων, στην έδρα της Δράμας απέναντι στην τοπική ομάδα με 3-1 σετ. Μάλιστα αυτή η νίκη είναι ιστορική για την ομάδα των Ιωαννίνων καθώς είναι η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του ΑΓΣΙ έδειξε από την αρχή ότι ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι. Μπήκε δυνατά και με όπλο κυρίως το σέρβις κατάφερε να πάρει μια διαφορά αρχικά δύο πόντων κάνοντας το 2-4 και στη συνέχεια με πολλές τελειωμένες επιθέσεις μπλοκ και καλή αμυντική λειτουργία διεύρυνε τη διαφορά κάνοντας το 5-12 και 7-17 για να κλείσει τελικά το σετ με 10-25. Στο δεύτερο σετ υπήρχε σημαντική βελτίωση από την ομάδα της Δράμας, όπου πίεσε στο σέρβις με μεγάλη αποτελεσματικότητα για να κρατήσει κοντά το σκορ μέχρι και το 12-12. Στο σημείο αυτό ο ΑΓΣ Ιωαννίνων έδειξε χαρακτήρα βελτιώθηκε στην υποδοχή και πήρε γρήγορα διαφορά πέντε πόντων κάνοντας το 15-20 για να τελειώσει και αυτό το σετ νικηφόρα με 20-25.

Στο τρίτο σετ ενώ όλα έδειχναν ότι ο ΑΓΣ Ιωαννίνων θα τέλειωνε το παιχνίδι καθώς ήταν μπροστα με 14-9, έγινε μια απότομη και αδικαιολόγητη μετάπτωση της απόδοσης της, με την Δράμα να μειώνει το σκορ σε 15-13. Στη συνέχεια πολλά αμυντικά λάθη έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα της Δράμας να πάρει κεφάλι στο σκορ με 20-19 η οποία εκμεταλλευόμενη την έδρα της αλλά και τη στήριξη του κόσμου πήρε το σετ με 25-20. Στο 4ο σετ η ομάδα Βαγγέλη Ζαρκαλή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι περιόρισε τα λάθη και κατάφερε να πάρει γρήγορα κεφάλι στο σκορ. Η ομάδα του ΓΣ Δράμας έδειχνε ότι δε μπορούσε να ακολουθήσει με αποτέλεσμα να έρθει εύκολα το σετ με 25-13 και ταυτόχρονα και η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τα Ιωάννινα.

Τα σετ(1-3): 10-25, 18-25, 25-20, 13-25


Διαιτητές: Μιστιλιάδης(Α), Κυριακίδης(Β), Γεωργιάδης(Σ)

ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ(Ηλιόπουλος): Μπογατίνη, Κωνσταντινίδου(λ), Ηλιοπούλου Ε.,
Βογιατζή Ε., Βογιατζή Π.(λ), Ηλιοπούλου Α., Καρατζά, Καρκαδάκη, Φωτεινοζόγλου, Πιτσακτσή, Καμπατάγη.
ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ(Ζαρκαλής): Μαγκλάρα, Λάγκα, Τσελίκη, Μπόζιου, Γιώτη(λ), Τσιλιού, Μωραϊτίδου, Καραφουλίδου, Λεωνιδάκη, Τσαβδάρη, Εζινέλη(λ), Βλότσου.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ