1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-11-2013 14:09

Δώρο στον Ιωάννου η νίκη του ΓΑΣ Μεσσαράς

Με το δεξί μπήκε και στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Μοιρών η γυναικεία ομάδα βόλει του ΓΑΣ Μεσαράς που επιβλήθηκε απόψε της ομάδας του Παπάγου με 3-1 σετ.

Οι μεσαρίτισες ξεκίνησαν δυναμικά μπροστά στο φίλαθλο κόσμο της Μεσαράς που είχε γεμίσει το Κλειστό Μοιρών δημιουργώντας μια «καυτή» ατμόσφαιρα γιορτής, στον πρώτο αγώνα της μεσαρίτικης ομάδας στην έδρα της. Οι κρητικές πήραν το πρώτο σετ, χάνοντας ωστόσο το δεύτερο απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα που έδειξε να έχει πολύ δυνατή άμυνα. Μετά το 1-1 η ομάδα του ΓΑΣΜ ανέβηκε περισσότερο, κατάφερε να διατηρήσει καθαρό μυαλό και ψυχραιμία παίρνοντας σχετικά εύκολα το τρίτο σετ του αγώνα. Στο τέταρτο σετ ο ΓΑΣΜ αν και ήταν μπροστά στο σκορ ένιωσε την πίεση του Παπάγου στους τελευταίους πόντους. Οι φιλοξενούμενες ωστόσο δεν κατάφεραν να κάνουν το 2-2 και να πάνε το παιχνίδι στο ταικ μπρέικ, αφού ο ΓΑΣΜ αποφασισμένος τέλειωσε και το τέταρτο σετ υπέρ του με σκορ 26-24 έχοντας πλέον δύο νίκες στα δύο παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας φέτος και 6 βαθμούς.

Τη νίκη τους αφιέρωσαν οι παίχτριες του ΓΑΣΜ στον προπονητή τους Παναγιώτη Ιωάννου ο οποίος είχε σήμερα τα γενέθλιά του. Τα κορίτσια του επεφύλασσαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μια «γλυκιά» έκπληξη με τούρτα και του ευχήθηκαν χρόνια πολλά με το δικό τους τρόπο

ΓΑΣ Μεσσαράς - ΑΣ Παπάγου 3-1 (25-18, 20-25, 25-13, 26-24)

Σοφία Πλουτινάκη

kerkida.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ