1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-11-2013 13:24

Ακάθεκτη η Ηλιούπολη, αλλά έρχονται τα... δύσκολα

Καταπληκτική πορεία πραγματοποιεί η ομάδα του Γ.Σ.Ηλιούπολης στην Α2 Εθνική γυναικών έχοντας 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες ,όλες μάλιστα με  3-0 σετ . Μετά από τον Νηρέα Χίου και την Ενωση Βύρωνα ήταν η σειρά του Α.Ο Ακρίτα Καλαμάτας να αντιμετωπίσει τον Γ.Σ.Η στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Τραχώνων όπου η ομάδα της Ηλιούπολης ήταν η τυπικά γηπεδούχος.

Με εμφάνιση που δεν επέτρεψε στις αντιπάλους της να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά της σε κανένα σημείο της αναμέτρησης η ομάδα του Γ.Σ.Η επιβλήθηκε με 25-11 , 25-15 , 25-15 μέσα σε αποθέωση από τους θεατές . Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πάτρας σε μία αναμέτρηση που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ντέρμπυ βάσει της βαθμολογικής θέσης των αντιπάλων αλλά και την μέχρι σήμερα αγωνιστική τους παρουσία.

Ηλιούπολη - Ακρίτας 3-0 (25-11, 25-15, 25-15)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Λυκογιάννη): Μαρκοπούλου, Νικολαίδη, Μπόκα, Σημαντήρη, Ξένου, Σιώρη/ Μιρήλα (λ), Κούρδογλου, Βρούλου.
ΑΚΡΙΤΑΣ (Κουτράκης): Σκληρή, Πανταζοπούλου, Καρακίκα, Κωνσταντοπούλου, Δημητρακοπούλου, Ραμούνδου/ Αρτεμίου (λ), Σαμπατή (λ). 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ