1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-10-2013 12:48

Δήμος Κυριαζής:«Να βάλουμε σε τάξη τα παζλ» (video)

Σίγουρος και αισιόδοξος ότι ο ΖΑΟΝ θα παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο ήταν Δήμος Κυριαζής, μετά την ήττα από τον Απόλλων Πατρών για την πρώτη αγωνιστική της Α2 γυναικών. Ο προπονητής της ομάδας της Κηφισιάς μίλησε στο volleynews.gr, δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του : 

Για τον αγώνα : 
«Περιμέναμε ότι θα υπάρχει άγχος στο παιχνίδι, όχι όμως τόσο ώστε να φτάσει σε βαθμό να μας επηρεάσει. Παίζαμε με μία αξιόμαχη ομάδα, η οποία κυνηγούσε τις φάσεις κι εμείς βρεθήκαμε να μην έχουμε λύσεις επιθετικά. Βέβαια, το άγχος ήταν αυτό που μας δημιούργησε το μεγαλύτερο πρόβλημα  και η υποδοχή μας δεν έφευγε να πάει στην πασαδόρο.  Απ’ εκεί και πέρα δεν μπορούσαμε να μοιράσουμε το παιχνίδι μας.  Πρέπει να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε το παιχνίδι, βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα μας».

Για τον τραυματισμό της Μαρίας Παπαγιάννη :
«Πάντα ένας τραυματισμός επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία,  ιδιαίτερα όταν είναι και η αρχηγός, η οποία έχει κάποιες αρμοδιότητες παραπάνω. Βέβαια δεν είναι δικαιολογία αυτό για να πούμε ότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος χάσαμε το παιχνίδι.  Πρέπει ο καθένας να σκεφτεί τι λάθη έκανε, να τα διορθώσει για να προχωρήσουμε. Η Μαρία θα κάνει μαγνητική για να δούμε το μέγεθος του προβλήματος και να προχωρήσουμε γρήγορα σε αποκατάσταση». 

Για τον Απόλλων Πατρών :
«Ο αντίπαλος ήταν μία αξιόμαχη και δεμένη ομάδα, την οποία περιμέναμε ότι θα κυνηγήσει όλες τις φάσεις. Φαίνεται ότι παίζουν καιρό μαζί , και έπαιξαν με ψυχή,  ώστε να πάρουν το παιχνίδι.  Είχαν λύσεις και στηρίχθηκαν κυρίως στην άμυνα τους και την εμπειρία μερικών κοριτσιών». 

Για την ανάληψη αυτής της θέσης :
«Θα μπορούσε να επηρεάσει και θετικά και αρνητικά . Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι η όλη κίνηση θα επηρεάσει θετικά για να μπορέσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο με διαφορετικό τρόπο .  Είναι μία ομάδα η οποία έχει δυνατότητες. Το μόνο που μένει είναι να δεθούμε και να βάλουμε σε τάξη τα πάζλ που θα συνθέσουν ένα καλό αποτέλεσμα. Όπως είναι λογικό, πιεζόμαστε κι εμείς με τον χρόνο. Δεν έχουμε και πολλά περιθώρια γιατί τα παιχνίδια τρέχουν και πρέπει να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Σίγουρα θα γίνει, είμαι αισιόδοξος». 

ΦΙΟΡΕΛΑ ΜΑΛΟ

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ