1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-10-2013 12:11

Το... όνειρο του Απόλλωνα Πατρών

Ομάδα βγαλμένη από... όνειρο ο Απόλλων Πατρών νίκησε τον ΖΑΟΝ στην Κηφισιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών.

Φαίνεται οτι η φιλοσοφία της Ελένης Λεγάτου να παντρέψει, την εμπειρία των παλαιότερων και μεγαλύτερων ηλικιακά παικτριών,με τον ενθουσιασμό κα...ι τη δίψα για διάκριση των μικρότερων αρχίζει να αποφέρει καρπούς. Οι παίκτριες του Απόλλωνα ήταν σοβαρές ιδιαίτερα στα δύο πρώτα σετ στα οποία ο ΖΑΟΝ ήταν μπροστά στο σκορ αλλά στο τέλος έπειτα και απο κάποιες αλλαγές της Λεγάτου ,κατάφεραν και τα γύρισαν. Στο τέλος του αγώνα η ομάδα μας δέχθηκε τα συγχαρητήρια των ανθρώπων του ΖΑΟΝ τούς οποίους ευχαριστούμε για την φιλοξενία τους.

Τα σετ: 22-25,25-27,18-25

ΖΑΟΝ (Κυριαζής Δ.): Φιλιπιόνοκα, Αριστόβουλου Α.,Αυγοκλούρη Ε.,ΒιττωράτουΝ.,Καντάρη Χ.,Καρακατσάνη Α.,Κόνιαρη Ε.,Ξυντάρα Σ.(Λ),Παπαγιάννη Μ.,Πολίτη Ε.(Λ),Σπανού Α.,Κουτσιμπέλα Α.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Λεγάτου Ε.): Μποτσάκη Ε.,Σπηλιωτοπούλου Α.,Μιχοπούλου Β.,Σούλη Β.,Σούλη Σ.,Γκουβίτσου Η.,Κόλλια Ε.,Κόλλια Ν.,Νικολακοπούλου Δ.,Φαλτσέτα Π.,Θεοδωροπούλου Β. (Λ),Κουμανίδου Β.(Λ)

Πηγή: Απόλλων Πατρών

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ