1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2013 12:51

«Πολύ καλή η απόφασή μου να παίξω στον Αστέρα» (video)

Η νέα λίμπερο του Αστέρα Αγίου Δημητρίου Μαρίνα Γεωργίου, μίλησε στο volleynews.gr για την αποφασή της να παίξει στον Αστέρα και για την μέχρι στιγμής προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

« Ήρθα στον Αστέρα μέσω του κύριου Σπύρου Κέρκερη, με βοήθησε πολύ να έρθω εδώ. Ήταν απόφαση τελευταίας στιγμής και πιστεύω ότι ήταν τελικά μια πολύ καλή απόφαση. Μέχρι και σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένη, ευχαριστούμε την διοίκηση που είναι πάντα δίπλα μας και η προπονήτρια είναι πάρα πολύ καλή».

Για την προσωπική αλλά και για την ομαδική βελτίωση η λίμπερο του Αστέρα Αγ. Δμητρίου δήλωσε: «Χρειάζομαι πιο πολύ βελτίωση στην υποδοχή πιστεύω και μου το έχει πει και η προπονήτρια και δουλεύω όσο το δυνατόν καλύτερα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, θέλουμε λίγο χρόνο για να γνωριστούμε και μεταξύ μας, μέχρι και σήμερα έχουμε πάει καλά, θέλουμε λίγο δουλειά και μπορούμε να φτάσουμε ψηλά, να κάνουμε μια καλή χρονιά. Τα φιλικά βοηθάνε πολύ και το σημερινό με την Αργυρούπολη αλλά και με το Μαρκόπουλο που παίξαμε ήδη».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ