1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2013 11:20

«Να βρεθούμε "παιχτικά" μέσα στο γήπεδο» (video)

Η Κέλλυ Χειλαδάκη, νέα παίχτρια του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, μίλησε στο volleynews.gr μετά την ολοκλήρωση του φιλικού με αντίπαλο την πρώην ομάδα της, τον ΑΟΝ Αργυρούπολης.

«Έχουμε πολύ ωραίο κλίμα, η ομάδα είναι πολύ δεμένη, κάνουμε πολύ καλή δουλειά, η προπονήτρια είναι πάρα πολύ καλή και γενικά πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα, είναι αρχή της σεζόν, πρέπει να δυναμώσουμε, να μην έχουμε τραυματισμούς και απο κει και πέρα όλα είναι μέσα στο παιχνίδι».

Για τα σημεία στα οποία θέλει βελτίωση η ίδια και η ομάδα της τόνισε: «Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα, είναι αρχή της σεζόν, πρέπει να δυναμώσουμε, να μην έχουμε τραυματισμούς και απο κει και πέρα όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Εγώ έτυχε να έχω έναν τραυματισμό, οπότε να δυναμώσουμε λιγάκι για το διάστρεμμα που έχει γίνει, καθώς και τα χέρια μας. Πιστεύω θα έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα, τώρα θα δείξει ο χρόνος».

Κλείνοντας η Κέλλυ Χειλαδάκη μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας της: «Ήδη έχουμε δεθεί σαν ομάδα πάρα πολύ. Είναι να βρεθούμε "παιχτικά" μέσα στο γήπεδο, κατα τ'άλλα είμαστε πολύ καλά. Έχουμε ξεκινήσει πολύ δυναμικά, πιστεύουμε θα τα πάμε καλά, θα μας βγεί και στο γήπεδο».

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 20:06 posted by ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

    Ειμαι σιγουρη οτι θα τα πατε τελεια. Εισαι δυνατη και εμπειρη παιχτρια μην το ξεχνας αυτο το γηπεδο ειναι το δευτερο σπιτι σουΣε αγαπω πολυ πολυ καλη επιτυχια αστερακι μου μακια Θεια ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ