1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2023 13:25

Ο Πανιώνιος νικητής του 30ου τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής»

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ όμορφους αγώνες ολοκληρώθηκε το επετειακό τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής». Στον τελικό του 30ου Τουρνουά επικράτησε ο Πανιώνιος της ομάδας του Πανερυθραϊκού με 3-1 σετ και κατέκτησε την 1η θέση.


Στον μικρό τελικό ο Ήφαιστος Φλώρινας πιο βελτιωμένος και έπειτα από ένα όμορφο παιχνίδι κατέκτησε την 3η θέση επικρατώντας του Α.Ο. Αιγιαλέων με 3-1.

Κατάταξη Τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής¨

1. Γ.Σ. Πανιώνιος

Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας κ. Θωμάκος

2. Πανερυθραϊκός Α.Σ.

Την απονομή έκανε ο νεοεκλεγής Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κασναφέρης

3. ΑΠΣ Ήφαιστος Φλώρινας
4. Α.Ο. Αιγιαλέων

Την απονομή έκανε η Πρόεδρος του Πανερυθραϊκού Α.Σ. κ. Τβισς Σαμπρίνα

MVP: GENOV Yavor (Γ.Σ. Πανιώνιος). Την απονομή έκανε η κ. Ντόρα Δημητριάδη
Καλύτερος Πασαδόρος: ΔΗΜΗΤΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος (Πανερυθραϊκός Α.Σ.). Την απονομή έκανε η Γ.Γ. του Πανερυθραϊκού κ. Μάκρα Ντίνα
Καλύτερος Επιθετικός: ΠΑΛΕΝΤΖΑΣ Νίκος (Γ.Σ. Πανιώνιος). Την απονομή έκανε ο Διευθυνής της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Μπακοδήμος Περικλής.
Καλύτερο Libero: ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Αλέξανδρος (ΑΠΣ Ήφαιστος Φλώρινας).

Δόθηκε τιμητική πλακέτα στον πρώην αθλητή του Πανερυθραϊκού Α.Σ., ΒΛΑΧΑΚΗ Σταύρο, για την πολύχρονη και ανεκτίμητη προσφορά του στην προβολή του τμήματος Βόλεϊ του Πανερυθραϊκού. Την απονομή έκανε η Πρόεδρος του Πανερυθραϊκού Α.Σ. κ. Τβισς Σαμπρίνα.

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας για την πολύτιμη βοήθεια του ώστε να διοργανωθεί το επετειακό 30ο τουρνουά.

Ευχαριστούμε τις ομάδες, τους διαιτητές για την συμμετοχή τους και την εξαιρετική παρουσία τους καθόλη την διάρκεια του τουρνουά.

1.jpgBestSetter.jpg2.jpgBlachakis.jpg2nd.jpgBestP.jpg1st.jpgBest.jpgBestAttack.jpg4th.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ