1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
31-03-2013 11:11

«Δύναμή μας η έδρα» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Μετά το τέλος του αγώνα στην Κηφισιά, ο άσος του Εθνικού Ραφαήλ Κουμεντάκης μίλησε στο volleynews.gr για την προσπάθεια που κατέβαλλαν αυτός και οι συμπαίκτες του όλη τη χρονιά, δίνοντας το μήνυμα ότι η ομάδα του θα παλέψει για να καταφέρει ότι καλύτερο μπορεί στη σειρά με τον Ολυμπιακό.

Του Γιάννη Μιχαλάκη

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ανέφερε: “Μεγάλο κατόρθωμα για τον Εθνικό καταρχάς, Δουλέψαμε πολύ όλη τη χρονιά, νομίζω ότι αν είμασταν κατα διαστήματα μέσα στη χρονιά πιο σοβαροί ίσως να τερματίζαμε πιο ψηλά. Δεν παύει να σημαίνει ότι αυτό που κάναμε όμως δεν έχει αξία η είναι κάτι το οποίο θα ξεχαστεί γρήγορα. Θα τα δώσουμε όλα στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός, είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι για μας θα είναι μια καλή σειρά να δούμε τις δυνατότητες μας και που μπορούμε να φτάσουμε. Ο κόουτς ξέρει σίγουρα τις δυνατότητες μας, αν μη τι άλλο ξέρει τι μπορούμε να κάνουμε. Σίγουρα αρχίζει και σχεδιάζει αυτά τα παιχνίδια. Από κει και πέρα νομίζω οτι η έδρα μας είναι η δύναμή μας θα δώσουμε το 100% στην έδρα μας και ότι μπορέσουμε να πάρουμε από αυτή τη σειρά θα είναι κέρδος”.

Διαβάστηκε 1031 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ