1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
30-03-2013 22:44

«Αήττητοι στην έδρα μας» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Θανάσης Μουστακίδης μετά τη λήξη του αγώνα στη Κηφισιά δήλωσε στο volleynews.gr πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την ομάδα του οριοθετόντας τους στόχους της ομάδας στα πλει οφ και στις επικείμενες αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Του Γιάννη Μιχαλάκη

Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά: “Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθεια που κάνανε όλη τη χρονιά. Συγνώμη αν αδίκησα κάποιους, αν μερικές φορές φώναξα σε κάποιους δίκαια η άδικα, αλλά σε ένα πρωτάθλημα διάρκειας τόσων μηνών όλοι έχουμε καλές και κακές στιγμές. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι που περάσαμε στην τετράδα, παίζουμε στα πλέι οφ, ίσως θα θέλαμε μια καλύτερη θέση την τελευταία αγωνιστική ίσως αν κερδίζαμε το 5ο σετ αλλά δεν είχαμε δυνάμεις γιατί κάποιοι αθλητές είχαν κάποια προβλήματα. Σε αυτό το τομέα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άκη Σιδηρόπουλο ο οποίος πραγματικά ήταν απών όλη τη βδομάδα δεν έκανε καμία προπόνηση και έπαιξε στο παιχνίδι όπως και στον Ραφαήλ ο οποίος παρόλη την ίωση που είχε μπήκε μέσα και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Σίγουρα θα θέλαμε να τερματίσουμε τρίτοι, αλλά στη ζωή δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλουμε πολλές φορές, μπαίνουμε στα πλέι οφ, έχουμε αντίπαλο τον Ολυμπιακό και στόχος δικός μου και της ομάδας είναι να μη χάσουμε παιχνίδι εκτός έδρας. Και ας πάνε τα πλέι οφ στα πέντε παιχνίδια. Προσωπικά αυτό θέλω και αυτό επιθυμώ και θα είμαι χαρούμενος αν το θέλουν και οι παίκτες μου. Για μένα στόχος είναι να πάει η σειρά στα πέντε παιχνίδια. Να μη χάσουμε ματς στην έδρα μας, να κρατήσουμε το αήττητο στην έδρα μας. Θα συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με τον Σιδηρόπουλο, θα δούμε πως θα το ξεπεράσουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά”.

Διαβάστηκε 1195 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ