1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-09-2014 13:22

Γκρουμούσας: «Ο κόσμος να στηρίξει τα δικά του παιδιά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει το τμήμα βόλει του Κοροίβου Αμαλιάδας στην Α2 Εθνική. 

Με αφορμή, λοιπόν, την έναρξη των δραστηριοτήτων για τη νέα σεζόν παρεχωρήθη συνέντευξη τύπου, κατά την οποία παράλληλα παρουσιάστηκαν τα μέλη που απαρτίζουν την ομάδα φίλων που στηρίζουν τη νέα προσπάθεια των «μπλε» στα «σαλόνια» της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθησαν ο προπονητής της ομάδας κ. Ανδρέας Γκρουμούσας, ο κ. Τάκης Σάκκος, ο κ. Νίκος Σαψάλης, ο κ. Γιώργος Αθανασόπουλος και ο Βασίλης Καψής ως υπεύθυνος Μάρκετινγκ και τύπου της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου:

- Τάκης Σάκκος (Εκπρόσωπος μελών υποστηρικτής ομάδας του τμήματος βόλεϊ του Κοροίβου Αμαλιάδας):
«Είναι μεγάλη η χαρά που φέτος η ομάδα μετά από μία μικρή απουσία επιστρέφει εκεί που της αξίζει να βρίσκεται, στην Α2 Εθνική Κατηγορία της Ελληνικής Πετοσφαίρισης. Εμείς οι έφοροι του τμήματος μαζί και με άλλους ανθρώπους που αγαπούν το βόλεϊ αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε σε αυτήν την νέα προσπάθεια της ομάδας, όπου με σωστή οργάνωση και βάζοντας σε τάξη πολλά θέματα τα οποία βρίσκονταν εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα, να συμβάλλουμε και εμείς στη σωστή λειτουργία της ομάδας αλλά και στην οργάνωση των ακαδημιών και των μικρότερων σε ηλικία τμημάτων. Σε αυτή τη νέα αρχή πέρα από εμένα και τον Νίκο Σαψάλη συμμετέχουν ο Άγγελος Αθανασόπουλος, ο Γιώργος Αθανασόπουλος, ο Κώστας Αϊβαλιώτης, ο Νίκος Καλλιοτζής ο Κώστας Αβραμόπουλος, η Σία Χαλικιά ως υπεύθυνη τύπου μαζί με τον Βασίλη Καψή και οι Αδελφοί Παρασκευόπουλοι Νίκος, Αντώνης και Τάκης. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Ηλείας να στηρίξει την νέα προσπάθεια της ομάδας και όλοι μαζί να χαρούμε νέες επιτυχίες.»

Ανδρέας Γκρουμούσας ( προπονητής Κοροίβου Αμαλιάδας):
- «Καταρχήν είναι ευχάριστο το γεγονός ότι υπάρχουν καινούρια πρόσωπα στη διοίκηση, γιατί η διοίκηση είναι αυτή που δίνει την κατεύθυνση σε μια ομάδα.
Η προετοιμασία έχει αρχίσει και το πρώτο παιχνίδι είναι στις 18 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα.
ΣΤΟΧΟΣ: Θα προσπαθήσουμε όλοι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα βγάζει ενέργεια και μαχητικότητα μέσα στο γήπεδο, αλλά για αυτό το πράγμα χρειάζεται συνέπεια, πειθαρχία και σοβαρότητα από όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα.
Θέλω να καλέσω τον κόσμο της Αμαλιάδας να στηρίξει την ομάδα, να στηρίξει τα δικά του παιδιά, γιατί ο κόσμος είναι πάντα αρωγός σε κάθε ομάδα και σημαντικός κρίκος σε κάθε εγχείρημα.
Προχωρήσαμε σε λίγες και ουσιαστικές μεταγραφές, που φέρνουν εμπειρία, φρέσκο αέρα και διάθεση. Βοηθός μου θα είναι ο Γιώργος Σωτηρόπουλος και γυμναστής της ομάδας ο Νίκος Καστανάς.
ΑΚΟΜΑ: Στο τμήμα πετοσφαίρισης του Κόροιβου αθλούνται πάνω από 100 παιδιά με υπεύθυνους προπονητές και γυμναστές.
Ακαδημίες: Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Γεωργακοπούλου Μαριέττα
Παίδες – Παμπαίδες: Προπονητής Γκρουμούσας Ανδρέας
Παγκορασίδες – Κορασίδες: Προπονητής Τσερεγκούνης Γιάννης»

- Βασίλης Καψής (υπεύθυνος Μάρκετινγκ και επικοινωνίας):
«Κατά αρχήν θα ήθελα να καλωσορίσω τους εκπροσώπους τύπου για την σημερινή παρουσία τους εδώ και να ευχηθώ καλή επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας αλλά και στους υπόλοιπους στόχους που οι άνθρωποι της διοίκησης και της υποστηρικτής ομάδας έχουν θέσει. Είναι μεγάλη η τιμή που οι άνθρωποι του τμήματος βόλεϊ μου πρότειναν αυτή τη συνεργασία, την οποία αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι είναι καταξιωμένοι κοινωνικά και επαγγελματικά και η διάθεσή τους για προσφορά στο χώρο του αθλήματος επαινετή. Αποφασίσαμε από κοινού να απευθυνθούμε για το χορηγικό και διαφημιστικό κομμάτι με προτάσεις οι οποίες θα βασίζονται στις δυνατότητες της τοπικής αγοράς και με στόχο την σωστή και αποδοτική διαφήμιση για τους ενδιαφερόμενους. Άλλωστε και οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι πολύ χαμηλές (20 ευρώ για τις κερκίδες, 25 ευρώ για τις θέσεις εντός του αγωνιστικού χώρου) και θα απευθυνθούμε σε κάθε διαφημιζόμενο χωριστά, ώστε η κάθε διαφήμιση να καλύπτει τις ανάγκες προβολής του με την διοργάνωση ειδικών events σε κάθε αγώνα της ομάδας. Είναι απαραίτητη η στήριξη των επιχειρηματιών, όχι μόνο για να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της άνετα, αλλά και για να στηριχθούν τα τμήματα υποδομής που μπορούν να δημιουργήσουν τους αυριανούς αστέρες του αθλήματος».

Διαβάστηκε 464 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ