1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
26-08-2014 12:00

Από Σεπτέμβρη ο Κόροιβος

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου ξεκινά την προετοιμασία του ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ο οποίος μετά από ένα διάλειμμα τριών χρόνων, θα αγωνιστεί ξανά στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα της Αμαλιάδας κράτησε στο ρόστερ της όλους τους περσινούς Αμαλιαδαίους αθλητές που την ανέβασαν και ενισχύθηκε.

Οι παίκτες που απέκτησε είναι ο ακραίος Παναγιώτης Φωτιάδης, διεθνή με την εθνική εφήβων, ο ακραίος Κώστας Τσούμας, ο κεντρικός Χαράλαμπος Γαλανόπουλος και ο πασαδόρος Ηλίας Πατρινός. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Ανδρέας Γκρουμούσας, βοηθός ο Γιώργος Σωτηρόπουλος και γυμναστής ο Νίκος Καστανάς.

Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 18 Οκτωβρίου και στόχος του Κοροίβου για την εφετινή σεζόν είναι η παραμονή στην κατηγορία και η απόκτηση εμπειριών από τους νεαρούς αθλητές που θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για το μέλλον.

Διαβάστηκε 546 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link pge oel Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 10:52 posted by pge oel

    Βρε παιδιά ο πασαδόρος ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ είναι της ΕΑΠ; Κάλα δεν λέγατε ότι έπρεπε να τους στείλετε στο αυτόφορο για τα επεισόδεια στον μεταξύ σας αγώνα;
    Άραγε αφού πρώτα τον κτυπήσατε, όπως είχε αναρτήση στο fb και στην προσωπική του σελίδα, μετά τον ζητήσατε και μεταγραφή στην ομάδα σας.
    Τουλάχιστον εάν του έχετε τάξει να του καταβάλετε και χρήματα, μην τον ξυλοφορτόσετε όταν σας τα ζητήσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ